Kia Sorento, noua generatie, va fi dezvaluit publicului pe 19 martie, printr-o transmisiune live pe pagina Facebook. Specificatiile pentru Europa ale noului model vor fi dezvaluite complet online. Decizia a fost luata dupa anularea Salonului auto de la Geneva datorita cresterii riscurilor asociate de raspandirea coronavirus.

Evenimentul online va incepe la ora 13:30 (11.30 UTC), joi, 19 martie. Va fi o transmisiune live pe pagina de Facebook Kia Motors Worldwide:

Premii pentru public

Kia Motors invita publicul sa urmareasca evenimentul si sa adreseze intrebari in timp real reprezentantilor Kia, care le vor sta la dispozitie dupa o scurta prezentare a modelului.

Utilizatorii Facebok care vor trimite intrebari au sansa de a castiga unul dintre cele 60 de abonamente la revista online si tiparita TIME. Castigatorii vor fi alesi pe baza calitatii intrebarilor adresate.

Startul vanzarilor, in vara

Puternica, avansata si versatila, a patra generatie Kia Sorento este proiectata si conceputa pentru a raspunde oricarei provocari. In exterior, liniile clare, detaliile high-tech si proportiile alungite ii ofera o prezenta mai increzatoare si matura. In interior, habitaclul atractiv propune materiale de calitate premium, tehnologii infotainment de ultima generatie si un design nou, uimitor.

Noul Kia Sorento este unul dintre cele mai versatile si spatioase SUV-uri cu trei randuri de scaune existente in acest moment. De asemenea, ofera noul sistem de propulsie electric ‘Smartstream’, dezvoltat de Kia, fiind prima data cand puterea hibrida este disponibila in linia modelelor Sorento. Prin urmare, noul model ofera o eficienta mai buna a consumului de combustibil, emisii scazute si performante superioare fata de predecesorii sai.

Vanzarile noului Kia Sorento in Europa vor incepe in aceasta vara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.