Ken Block a primit o jucarie noua. De la Ford, evident. Si a si iesit in natura cu ea in zona Moab din Utah, acolo unde toata lumea testeaza modelele off-road.

De data aceasta nu este vorba despre un „monstru”. Modificarile au fost aduse de specialistii californieni in Raptor care poarta numele SVC Offroad. Un nume pe care il cunoasteti deja, pentru ca tot de-acolo a venit si varianta F-150 Raptortrax. Daca nu va mai aduceti aminte despre ce este vorba, iat-o.

Ken Block se lauda cu noul sau F-150 Raptor! F-150-Raptortrax

Sa  insa revenim insa la noul venit in garajul lui Block. Acesta propune mai degraba modificari subtile in ceea ce priveste imaginea. Insa surprizele sunt la capitolul dotari pentru off-road.

Ken Block are cu ce sa se „joace”

Potrivit californienilor, ideea a fost sa faca din acest F-150 Raptor un exemplar si mai performant in off-road. Aripile Advanced Fiberglass Concepts sugereaza ca s-a lucrat mult. Si, intr-adevar, SVC Offroad a echipat modelul cu a axe mai ample, brate heavy-duty si amortizoare custom.

Nu lipsesc nici protectiile speciale pentru a permite modelului sa abordeze cu incredere traseul in stilul Baja. Si, firesc, s-a umblat si la motorul 3.5 twin-turbo EcoBoost V6, care a primit si un intercooler aftermarket. Ca si la evacuare, care este si ea custom. Rotile sunt Fifteen52 Turbomac si sunt inspirate de masinile din Gymkhana, iar anvelopele, Toyo de 37.

In ceea ce priveste culoarea, daca de regula merge pe negru mat, acum a mers pentru o varianta aflata in oferta lui F-150 Raptor. Este vorba despre Avalanche Grey. Nu lipseste insa grafica Hoonigan, inspirata de la modelul Fiesta RX43 de drift din Gymkhana 8.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.