Jimny Black Bison

Jimny vs G-Wagen. Un thriller clasic. Caci, nu spunem o noutate, abunda comparatiile video dintre cele doua modele. Cu eterna intrebare. Cine este mai tare.

Daca va doriti un exemplu, il vedeti in imaginile care urmeaza.

Subiectul randurilor de fata nu este insa aceasta comparatie. Ci un Jimny care se ia si mai tare la tranta cu G-ul. Spunem si mai tare, pentru ca oricum minionul nipon face furori. Cu un pret de sase ori mai mic decat al germanului, dar calitati off-road conform traditiei, noua generatie se vinde ca painea calda. Iar un tuner japonez ii da acum un plus de atractivitate.

Jimny in viziunea Wald

Jimny vs G-Wagen, un nou episod: Black Bison Jimny-Black-Bison-2Bizonul Negru (Black Bison) este denumirea oferita de Wald proiectului. Unul care are drept sursa de inspiratie Mercedes G500 si transforma Jimny intr-o replica la scara a acestuia.

Mecanic, Jimny Black Bison este similar modelului de serie. Ceea ce inseamna ca are propulsorul 1.5 cu patru cilindri care ofera 100 CP si un cuplu de 138 Nm. Stilistic vorbind insa, beneficiaza din plin de steroizi cu gene apartinand germanului. Capota, calandru, aripi, blocuri optice special dezvoltate. Plus o rampa de lumini si o evacuare speciala. Toate parca desprinse din catalogul AMG.

Jimny vs G-Wagen, un nou episod: Black Bison Jimny-Black-Bison-7Cat va costa? Nimeni nu a suflat vreo vorba in acest sens pana acum. Nici la Osaka, acolo unde a fst prezentat acest exercitiu de stil, nici in discutiile ulterioare. Insa, probabil, dupa ce tunerul s-a convins ca a avut succes, o sa gaseasca o solutie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.