Autobuzul de off-road Torsus Praetorian a fost proiectat pentru a transporta personal si echipament pe teren accidentat si in cele mai dificile conditii, transformandu-l astfel intr-o solutie ideala de transport pentru multe industrii grele.

Lansat oficial la expozitia de exploatare miniera Hillhead din Marea Britanie, Torsus Praetorian a capatat din ce in ce mai multa atentie in sectorul minier pentru potentialul sau de a furniza eficienta in transport si in operatiunile de pe santier.

„Pana in prezent, industria grea a trebuit sa se bazeze pe flotele de SUV-uri si pe microbuzele convertite pentru a transporta echipajele in zonele operationale si in afara acestora, cu defectiuni frecvente, cicluri scurte de viata si costuri ridicate de intretinere”, a spus Vakhtang Dzukashvili, directorul executiv al Torsus.

Iata cum arata autobuzul creat special pentru off-road! torsus1

„Suntem incantati sa lansam Praetorian pe pietele din intreaga lume. Cu o varianta de actionare pe stanga sau dreapta si o gama de motoare de la Euro III la Euro VI, aceasta ofera cele mai bune optiuni pentru clientii nostri”, a adaugat acesta.

Torsus Praetorian are o garda la sol de 398 de mm sub osii si o capacitate de pana la 35 de pasageri. Vine cu tractiune integrala standard si e bazat pe un sasiu MAN, fiind alimentat de un motor diesel cu 6 cilindri de 6.9 litri, care produce 240 de cai putere si un cuplu de 925 Nm.

Autobuzul are aer conditionat, incalzire, suport pentru bagaje, un sistem de divertisment DVD si multe altele.

Iata cum arata autobuzul creat special pentru off-road! torsus2

Praetorian ofera o platforma de vehicule off-road adaptabila si multifunctionala, cu o gama variata de modele, de la transportator la ambulanta, vehicule de pompieri si de salvare, modele de marfa și de utilitare.

Cu mai multe configurații si optiuni de personalizare disponibile, Praetorian este adaptabil pentru a satisface aproape orice cerinte specifice ale clientilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.