Holden tocmai a prezentat Colorado Z71 Xtreme, bazat pe celebrul concept Colorado Xtreme, prezentat pentru prima oara in cadrul Salonului International de Auto de la Bangkok, din 2016.

Proiectat si construit de echipa de design Holden din Port Melbourne, Colorado Z71 Xtreme are o infatisare dura si promite ca e pregatit pentru orice tip de drum.

Colorado Z71 Xtreme va aparea in showroom-urile Holden inceapnd cu luna octombrie si va avea un pret de aproximativ 50.000 de dolari, cu aproape 10.000 de dolari mai mult decat modelul Z71.

Modificarile fata de versiunea de baza includ un troliu cu cea mai buna performanta din clasa, dupa cum sustine Holden, un bash plate cu o greutate redusa, o bara cu LED-uri, carlig si pachet de remorcare, trepte si o grila de culoare neagra.

Z71 Xtreme este incaltat cu cauciucuri Goodyear All Terrain de 18 inchi, iar sub capota se afla un motor turbo-diesel de 2.8 litri, cu 197 de cai putere si un cuplu de 500 Nm.

„Colorado Xtreme a fost un concept care a rezonat cu clientii nostri si nu doar ca l-am in productie, dar l-am si imbunatatit”, a declarat directorul de marketing al Holden, Andre Scott.

„Ca un vehicul de baza, Colorado Z71 este deja foarte capabil, asa ca am extins gama noastra de accesorii Genuine pentru o capacitate suplimentară de off-road. Sistemul Holden Winch, accesoriu Xtreme, care este un game changer, sustinut de o lista lunga de accesorii, in care clientii pot avea incredere ca ute-ul lor nu va arata doar robust, ci va fi capabil sa performeze in cele mai dure medii”, a completat acesta.

1 octombrie e data de la care Holden Colorado Z71 Xtreme va fi comercializat intr-o editie „extrem de limitata”.

Holden a readus la viata Colorado Xtreme 2018-Holden-Colorado-Z71-Xtreme-editionHolden a readus la viata Colorado Xtreme holden-colorado-dealHolden a readus la viata Colorado Xtreme holden-colorado-tractareHolden a readus la viata Colorado Xtreme 2018-Holden-Colorado-Z71-Xtreme-rearHolden a readus la viata Colorado Xtreme colorado-spateSursa: Performance Drive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.