Casa de tuning americana Hennessey ne prezinta ultima creatie, VelociRaptor V8, care are la baza noul Ford Raptor.

Ford Rapor a fost introdus in 2017, cu un motor twin-turbo EcoBoost V6 ce dezvolta 450 de cai putere, insa Hennessey a considerat ca e loc de mai bine.

In consecinta a aparut Hennessey VelociRaptor V8, care inlocuieste motorizarea standard cu un motor de 5.0 litri V8, care produce 758 de cai putere.

Cu noua motorizare, pickup-ul american ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.1 secunde.

„Suntem entuziasmati sa va prezentam VelociRaptor V8, primul si singurul vehicul Ford Raptor cu motor V8”, a declarat proprietarul companiei de tuning auto din Texas, John Hennessey.

„Clientii nostri au cerut cu insistenta o optiune V8 pentru noile Raptor inca de la aparitia lor pe piata, la inceputul anului 2017. Le-am ascultat rugamintile, iar sunetul lui VelociRaptor merita toti banii”, a adaugat acesta.

Pe langa noua motorizare, pickup-ul primeste si multe alte upgrade-uri. Hennessey a adaugat bare de protectie fata si spate VelociRaptor, faruri cu LED, o suspensie off-road Stage 2 cu un lift de 6 inchi, jante Hennessey de 20 inchi, anvelopele off-road BF Goodrich KM3 de 37 inchi, logo-uri exterioare Hennessey si VelociRaptor V8, tetiere brodate Hennessey si plachete numerotate in serie în interior.

Pretul de pornire pentru Hennessey VelociRaptor V8 este de 147.950 de dolari, iar productia va fi limitata la doar 100 de unitati.

Hennessey VelociRaptor V8 vine cu o garantie de 3 ani si a putut fi vazut la SEMA Show 2018.

Hennessey ne prezinta VelociRaptor V8 VelociRaptor-fataHennessey ne prezinta VelociRaptor V8 VelociRaptor-lateralHennessey ne prezinta VelociRaptor V8 VelociRaptor-janteHennessey ne prezinta VelociRaptor V8 VelociRaptor-motorHennessey ne prezinta VelociRaptor V8 VelociRaptor-spateHennessey ne prezinta VelociRaptor V8 VelociRaptor-1Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.