Inaltarea unei Miata este ceva neobisnuit, dar aceast proiect o face atat de bine.
Mazda MX-5 Miata ofera fanilor masinilor sport o platforma accesibila, capabila si fiabila pentru a face orice de la o plimbare de duminica pana la curse pe circuit. Cu exceptia cazului in care ceva rau se intampla, de obicei nu prea vezi roadsterele trecand prin apa adanca si croindu-si drum prin terenul noroios. Cu toate acestea, acest proprietar a luat a sa Miata care nu era in cea mai buna stare si a transformat-o intr-o masina de raliu. Din fericire, a filmat tot procesul, iar acum noi ne putem bucura de acesta.

Haideti sa urmarim aceasta Mazda Miata MX-5 cu lift si supercharger transformandu-se intr-un off roader fuu

De la punctul de plecare, aceasta Miata este departe de a fi ‘impecabila’, avand un interior complet rupt, astfel incat nu exista niciun motiv sa te simti vinovat de o asemenea transformare radicala. O suspensie de inaltare este primul pas in procesul de transformare a masinii sportive intr-o masina de raliu. Un set de anvelope off-road, ofera Mazdei o tractiune suplimentara necesara pentru a face fata pe un teren accidentat. Noile anvelope sunt atat de mari, incat aripile trebuie taiate pentru a asigura un spatiu adecvat.

Apoi, este timpul safaca Miata sa arate conform scopului final. Proprietarul indeparteaza barile de protectie din plastic si le schimba cu unele mai dure din metal. Portbagajul devine un suport pentru roata de rezerva. Caroseria primeste vopsea mata verde si overfendere pentru a acoperi anvelopele mari. Un roof rack si un LED bar sunt prezente de asemenea.

Pentru o performanta imbunatatita, exista acum un compresor pentru o crestere a puterii si o admisie personalizata pentru a directiona aerul la intercooler. Un ‘snorkel’ ia forma stalpului A pentru a creste adancimea trecerii masinii fara a aspira apa in motor.

Rezultatul acestei lucrari este o masina salbatica, mica, care pare destul de potenta in teren. Nu are nici o problema pe trasee stramte sau care trec prin noroi. Aceasta Miata arata ca o masina senzational de distractiva de condus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.