Great Wall Black Bullet Concept probează că și-n China crește interesul pentru modelele destinate aventurii în off road. Nu este de mirare dacă ținem cont că avem de-a face cu a treia țară din lume din punctul de vedere al suprafeței. Ca să nu mai vorbim și despre atuul reprezentat de diversitatea ”peisajului”.

Punct de atracție la Salonul Auto de la Beijing

Great Wall Black Bullet și-a făcut debutul la Salonul Auto de la Beijing. Eveniment care se desfășoară în aceste zile. Și s-a numărat între punctele de atracție pentru iubitorii de aventură. Cu atât mai mult cu cît are la bază Great Wall P-Series pickup (denumit și Pao). Care are priză pe piață.

După cum se poate observa, conceptul propune modificări menite să-l pregătească pentru încercările din teren. Un snorkel integrat, precum cel de la Toyota Tacoma TRD Pro. Atrage atenția și bara față. Și nu doar prin cromatică. Este mai mare și a fost redesenată. Pentru a permite înălțarea, dar și un unghi de atac cu valori mai bune, de ajutor în teren. În plus, sub plăcuța de înmatriculare este integrat un troliu. Accesoriu care, alături de cîrligele de remorcare, le regăsim și-n bara de protecție spate.

Li se adaugă anvelope MT, de mari dimensiuni, montate pe jante beadlock (sau cel puțin imitație-beadlock). Plus o gardă la sol mărită și aripi supradimensionate ranforsate, prinse cu bolțuri.

În benă, un rack cu design special, oferă spațiu de încărcare separat pe două niveluri. Și el, ca și bara față și alte elemente, are inserții portocalii, în contrast cu negrul satinat. Iar la interior, scaunele primesc tapițerie în două tonuri, cu cusături și elemente în același portocaliu.

Great Wall Black Bullet va beneficia, se pare, de aceeași motorizare de pe Seria P. Ceea ce înseamnă un motor 2.0 turbo cu patru cilindri, care produce 197 CP, și este cuplat la o transmisie automată cu opt trepte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.