Un nou set de imagini spion cu viitorul model Ford Ranger au aparut in presa.

De data aceasta avem de a face cu modelul XL, surprins in teste in Michigan, fara partea din spate.

De asemenea, intr-un alt set de imagini a fost surprins si un sticker aflat pe un model Ranger XLT, din care aflam mai multe detalii.

Daca la pick-up nu observam nimic nou, desi e interesant de vazut cadrul gol si rezervorul de combustibil, stickerul este foarte interesant, pentru ca prezinta unele caracteristici si optiuni ce vor fi disponibile. Din pacate, pe sticker nu gasim si pretul.

Ford Ranger XL, spionat! ranger-spate

Toate Ranger-ului vandute pe piata americana vor avea sub capota un motor turbo EcoBoost de 2,3 litri. De asemenea, toate modelele vor fi conectate la o transmisie automata cu 10 trepte.

Caracteristicile standard ale modelului Ranger XLT includ o priza interioara de 110V, controlul automat al climei, monitorizarea unghiului mort, alerte in trafic, asistenta la mentinerea benzii de rulare si senzori fata.

Stickerul contine si o lista cu anvelopele off-road disponibile, placi de rulare, un pachet de remorcare, keyless entry, un pachet cu aspect cromat, jante de 17 inchi, pachetul off-road FX4 si un diferential de blocare electronic.

Ford Ranger XL, spionat! ranger-sticker

Pretul, consumul de carburant si notele obtinute la impact sunt lasate goale pe autocolantul prezentat aici.

Foto: autoblog.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.