Ford va prezenta in noiembrie viitorul SUV electric despre care v-am tot vorbit. Si ofera primele imagini foto/video ale acestuia.Reamintim, este vorba despre un model pentru pietele globale.

Imaginile vin la fix un an dupa ce aveam primul teaser cu Ford SUV Mustang. Si prezinta masina in timpul testelor efectuate pe zapada. Oferind si informatia ca temperaturile au fost de pana la – 40 de grade Celsius. Masina este camuflata, insa aveti mai jos fotografia pe care v-am oferit-o deja cu interpretarea computerizata a informatiilor existente la acest moment.

Ford isi testeaza SUV-ul electric. Lansarea, in noiembrie! mustang-based-electric-crossover-rendering-1068x601

Prin intermediul acestor imagini, dar si a filmelor, Ford isi propune sa intareasca increderea publicului in calitatile masinilor electrice. Indiferent daca vorbim despre capabilitatile lor in conditiile dificile, ori despre performante.

Multa liniste in jurul datelor tehnice

Oficial, Ford nu a oferit detalii tehnice. Insa, potrivit informatiilor neoficiale din acest moment, va oferi doua versiuni in ceea ce priveste autonomia. Versiunea de baza va putea merge 482 de kilometri, iar cealalta, mai evoluata, 600 de kilometri. In plan este si o a treia versiune, de inalta performanta. Despre aceasta nu se stie insa daca proiectul se va rezuma la o oferi pentru modelul cu autonomie mai mare.

In replica, dupa ce au aratat ca masinile electrice se pot descurca si in conditii meteo dificile, cei de la Ford au reconfirmat ca modelul urmeaza sa fie prezentat in noiembrie. Fiind luna in care se va derula Salonul Auto de la Los Angeles, este foarte probabil ca acela sa fie momentul. Cu atat mai mult cu cat SUV-ul Mustang se va produce in SUA, urmand sa fie exportat in Europa si restul lumii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.