Ford a anunțat că Mustang Mach-E GT va fi disponibil și în Europa. El va ajunge însă la dealeri de la sfârșitul anului 2021. Ford nu citează încă prețurile pentru modelul de top al SUV-ului electric. În schimb, au fost dezvăluite noi date de performanță. De asemenea, va exista o ofertă specială de tarifare pentru clienții din Europa.

465 CP putere și 830 Nm

Inițial, în Europa Mustang Mach-E era disponibil doar cu versiunile standard. Însă acum avem certitudinea că și modelul de vârf al celor de la Ford va ajunge în showroom-urile de pe continentul nostru.

Cifrele legate de performanță, cum este puterea de 465 CP și cuplul de 830 Nm, sunt cunoscute deja. Și avem și accelerația 0-100 km/h: 3,7 secunde! Spre deosebire de celelalte versiuni ale lui Mach-E, limitate la 180 km/h, GT va atinge o viteză maximă de 200 km/h. Ford anunță că versiunea GT utilizează bateria de 88 kWh. Grație acesteia, autonomia WLTP ar trebui să fie de până la 500 de kilometri.

În plus față de modificările aduse trenului de rulare, versiunea GT a modelului Ford iese în evidență datorită șasiului său adaptiv MagneRide, jantelor din aliaj ușor de 20 inchi, etrierelor de frână vopsite în roșu și a două vopsele exclusive pentru caroserie. Interiorul are scaune sport și un volan cu inserții din piele de căprioară, disponibile numai pentru această versiune.

Încărcare gratuită timp de un an cu Ionity

Ford nu a anunțat încă prețurile pentru Mustang Mach-E GT. În Statele Unite ale Americii versiunea GT este disponibil de la 60.500 de dolari. În schimb, a anunțat că pentru cei care o vor comanda va oferi acces gratuit la serviciul de tarifare FordPass timp de cinci ani. Rețeaua de încărcare se bazează pe oferta NewMotion. Una care cuprinde 155.000 de stații de încărcare în toată Europa

În plus, se oferă un an de încărcare gratuită în rețeaua Ionity, cu care Ford este partener. „Inițiativa noastră le oferă clienților Mustang Mach-E posibilitatea de a se bucura de experiența electrificată de conducere Mustang. Și să o facă având certitudinea că pot beneficia de reîncărcare rapidă și facilă pe tot teritoriul european”, precizează compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.