EarthRoamer este o companie care vrea sa arate si opusul a ceea ce se numeste „RV trational lifestyle”. Asadar, uitati de un camper obisnuit si faceti cunostinta cu XV-HD.

Vorbim despre o casa de lux pusa pe un sasiu de Ford F-650. Ea poate acomoda sase persoane si are un pret de start de 1,7 milioane de dolari! Insa, spun cei care au realizat proiectul, merita fiecare cent. Pentru ca XV-HD a fost optimizat in asa fel incat se poate folosi in off-road in orice sezon. Si este o varianta ideala daca iti propui sa faci turul lumii pe roti.

Confort si functionalitate la un alt nivel

Overlandingul este un fenomen in crestere. Pe toate meridianele, depasind ca fenomen traditionalele iesiri in padure, ori cele pentru rock crawling si mud wading. Iar EarthRoamer s-a specializat in vehcule pentru fanii acestui tip de activitate. A oferit o varianta clasica, robusta, XV-LTS, dezvoltata pe un Ford F-550. Iar acum vine cu noul produs. Mai mare, mai puternic si mai luxos.

„HD este cel mai inovativ produs al nostru de pana acum. Utilizeaza solutii constructive si sisteme menite sa duca la un nive superior confortul si functionalitatea”, spune Tyler Tatro, presedinte si COO al EarthRoamer. Si o sa vedeti ca are dreptate.

Specificatii custom

Sigur, la acest pret, iti poti lua o casa de lux. Si chiar si in cele mai „interesante” cartiere rezidentiale din SUA sau alte locatii cu staif de pe mapamond. Insa daca daca iti doresti lux in overlanding, atunci produsul EarthRoamer ti-l ofera. Iar compania a vandut deja trei exemplare, iar alte trei sunt in curs de finalizare. Cu specificatiile dorite de clienti.

EarthRomer XV-HD ofera, asa cum spuneam, spatiu pentru sase persoane. Standard, spatiul deschis este gandit sa ofere mobilier pentru zi/noapte: canapele de lux extensibile, ca si mese, dulapuri si spatii de stocare din lemn masiv, piatra si otel inoxidabil. Plus spalator/uscator, dus, toaleta si o bucatarie utilitata complet.

Podeaua este incalzita, exista caldura si aer conditionat. Pe acoperis exista celule solare de 2.100 wati care incarca o baterie de 20 kWh. Iar pentru entertainment, o unitate multifunctionala cu Bose Surround Sound. La dispozitia aventurierilor sunt 946 de litri de apa si, pentru mobilitate superioara, 435 de litri de combustibil. Insa, asa cum spuneam, dupa ce platesti avansul de 375.000 de dolari, poti alege schimbarile sau dotarile pe care le doresti.

Aventurier de top

Modelul este propulsat de un 6.7 Poverstroke turbo diesel V8 care ofera 330 CP si un cuplu maxim de 983 Nm. Cutia de viteza este autoamata cu sase rapoarte. Evident, nu acestea sunt insa perfromantele cele mai importante, ci acelea in off road. Si vorbim despre garda la sol de 12 inch, unghi de atac de 46 de grade, de degajare de 23, iar cel de recul de 12.

EarthRomer beneficiaza de tractiune integrala, are roti de 46 de inch Michelin XZL, suspensii penumatice pe puntea spate, cu amortizoare Fox, si inaltare/coborare hidraulica. Nu lipsesc un winch de 30.000 pound si bara de lumini LED Baja Design.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.