EarthCruiser este cunoscut pentru vehiculele FX și EXP destinate expedițiilor. Dar vine și cu soluții pentru modele pickup. Ultima propunere este Terranova, proiectată pentru modelele de o tonă și este încă în faza de proiect. EarthCruiser ne oferă însă câteva imagini computerizate și primele detalii tehnice.

EarthCruiser Terranova, soluție pentru pickup EarthCruiser-Terranova-1-1024x576

EarthCruiser propune un ansamblu compus din extensie de cabină din fibră de carbon și un acoperiș pop-top. Acesta din urmă generează un spațiu ce poate acomoda până la patru persoane. Zona are același concept pe care constructorul îl utilizează pentru modelele EXD și EXP. Cu pereți realizați din material cu trei straturi, 8 ferestre și acoperiș izolat cu spumă, pentru a asigura protecție în orice condiții meteo. De altfel, EarthCruiser spune că Terranova este gândit pentru orice sezon, dispunând de sisteme de încălzire și răcire.

EarthCruiser Terranova, soluție pentru pickup EarthCruiser-Terranova-4-1024x576

O mulțime de facilități

EarthCruiser Terranova stă bine și la capitolul facilități. Chiuvetă din oțel inoxidabil, aragaz cu inducție, frigider și congelator în bucătărie. Baia are un bazin din inox și duș cu apă caldă și rece. De asemenea, este disponibil un duș în aer liber cu apă caldă și rece, iar din dotări face parte și o toaletă externă, tip casetă. În plus, este disponibil un sistem de reciclare a apei cu trei filtre de carbon, filtru UV și rezervor de apă caldă dedicat.

În ceea ce privește soluțiile pentru energia electrică, nu există detalii finale. Se știe însă că EarthCruiser Terranova beneficiază de o baterie de litiu de 12 volți, 400Ah. Ca și de panouri solare Sunflare de 108W.

Prețurile pentru Terranova nu sunt disponibile în acest moment, însă EarthCruiser a anunțat că se pot face deja rezervări. Livrările sunt așteptate să înceapă la începutul anului viitor. Moment în care vom avea și toate detaliile constructive și tehnice. Cu care, evident, la momentul respectiv, vă vom pune la curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.