Acum e-tron, modelul SUV de la Audi, a devenit si mai rau. A primit o versiune de performanta, S, inclusiv pentru varianta Sportback, iar puterea ajunge pana la 503 CP.

Informatia a fost furnizata de colegii de la Motor 1, care ne ofera si detalii. Astfel, modelele beneficiaza de trei motoare electrice. Unul dintre acestea este plasat pe puntea fata, iar celelalte doua pe cea spate. Cele de pe spate livreaza puterea in mod normal. Cel din fata intervine la accelerarile puternice sau in momentul pierderii de aderenta. Puterea maxima este de 503 cai, iar cuplul maxim de 973 Nm.

Aceasta in modul Boost, valorile fiind obtinute pentru 8 minute. In modul normal vorbim despre 435 CP si 808 Nm. Reamintim, e-tron si e-tron Sportback ajung in versiunea standard la 306 CP si 561 Nm. Iar in modul Boost, la 408 CP si 664 Nm.

4,5 secunde pana la 100 km/h

Gratie noilor valori, Audi e-tron S si e-tron Sportback S vor reusi sa ajunga de la 0 la 100 km/h cu o secunda mai rapid decat versiunile standard. Ceea ce inseamna 4,5 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 210 km/h.

Fara indoiala, fiind vorba despre un model electric, va intrebati care este autonomia. Ei bine, oficialii constructorului german s-au rezumat sa precizeze ca aceste versiuni urmeaza sa beneficieze de aceeasi baterie cu o capacitate de 95 kWh. Cea care echipeaza si e-tron 55 quattro. Despre autonomie probabil ca vom afla mai multe la momentul lansarii oficiale.

Pana atunci, dincolo de imagini, si de informatiile deja furnizate, am mai primit insa un amanunt. Astfel, e-tro S si e-tron S Sportback vor beneficia de suspensie pneumatica. Aceasta permite o variatie a garzii la sol cu pana la 76 de milimetri, in functie de modul de rulare ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.