Dacia Duster Ultimate

Duster primeste o editie limitata la Geneva. Aceasta se numeste Ultimate si Techroad pe anumite piete, intre care si Franta. Ea urmeaza sa fie disponibila si pe Logan, Sandero, Logan MCV, Lodgy si Dokker. Trebuie precizat ca este pozitionata la varful gamei, deasupra versiunilor Prestige sau Stepway.

Noutati estetice si tehnice

Publicatiile L’Argus si Daciattitude au oferit si imagini si vorbesc despre noutati. Editia limitata include jante de 17 inch cu insertii rosii pentru Duster (16 inch pentru celelalte) si tapiterie specifica pentru scaune.  In plus, editia limitata propune doar doua culori de caroserie: Fusion Red si Highland Grey.

Totodata, va avea standard camera Multi View si avertizorul pentru unghi mort. Sistemul Multi View utilizeaza patru camere: marsariei, doua in oglinzile laterale si una frontala. El ofera informatii utile la parcarea in spatii inguste sau in off-road. Este o versiune simplificata a sisteului Around View Monitor lansat acum 5 ani pe Nissan Qashqai. O diferenta este ca nu combina imaginile in formatul „Bird View”, ci ofera patru imagini separate.

Pretul de lista este de 250 de euro. In cazul avertizorului pentru unghi mort trebuia achitata suma de 200 de euro.

Date tehnice

Editia speciala este disponibbila in versiuni 4×2 si 4×4. Ca motorizari au fost alese unitatea pe benzina turbo de 1.33 cu puteri de 130 CP si 150 CP si diesel Blue dCi de 115 CP

Preturi in Franta

Duster Techroad/Ultimate
TCe 130 18 900 €
TCe 150 19 400 €
Blue dCi 115 19 750 €
Blue dCi 115 4×4 21 750 €

2 COMENTARII

  1. […] o editie limitata cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, programat in perioada 7-17 martie.Conform Best Ride, editia limitata va fi denumita Techroad/Ultimate si o sa fie disponibila si pe Logan, Sandero, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.