Chevrolet Tahoe, in noua sa versiune, a fost declinat si in versiunile Police Pursuit Vehicle (PPV) si Special Service Vehicle (SSV). Destinate, asa cum le spune si numele, fortelor de ordine. Cele din SUA, desi, la cum arata, le-am importa.

Este un program care a fost lansat inca din 1997. Si care, iata, este acum disponibil si pentru noua generatie. Motorizarea ramane aceeasi, 5.3 V8 pe benzina, si este cuplata la o cutie automata cu zece rapoarte. Ambele modele beneficiaza de pachetul heavy duty si de accesorii estetice preluate de la versiunea Z71. Diferenta este de tractiune. Tahoe PPV este disponibil in variantele cu doua si patru roti motrice. In schimb, SSV este exclusiv in versiunea 4WD, care include Terrain Mode.

Prestatii de top

Chevrolet Tahoe PPV beneficiaza de componente care echipeaza si unitatea LT4 a lui Corvette. Viteza maxima, limitata electronic, este de 225 km/h. Ca si de noile anvelope de 20 de inch dezvoltate de Firestone. Iar daca primele sunt menite sa-i sporeasca agilitatea, anvelopele au capacitatea de a ameliora manevrabilitatea si a reduce spatiul de franare. Toate, evident, calitati de care un astfel de model are nevoie.

In egala masura, versiunea PPV este dotata cu diferential posterior autoblocant, a fost inaltata si este dotat si cu suspensii mai rigide. Pentru un plus de eficienta la oprire beneficiaza de frane Brembo.

Accesorizare de top

Ambele modele beneficiaza de cele mai bune dotari disponibile pentru Chevrolet Tahoe. Dar si de componente si sisteme utile pentru fortele de ordine. Intre acestea, sistem Keyless, retrovizoare interne digitale, Rear Park Assist, Hitch Guidance (sistem de asistare pentru remorca). Sau hotspot Wi-Fi 4G si pachet complet de asigurare.

In egala masura, instalatia electrica a fost modificata substantial pentru a putea integra dispozitivele electronice si luminoase suplimentare. Iar acestea beneficiaza inclusiv de comenzi pe volan pentru anumite functii specifice. Iar alternatorul si bateria sunt speciale, pentru a putea gestiona mai eficient necesarul de energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.