Proprietarii Chevrolet Colorado ZR2 au acum un arsenal de 15 piese de curse din fabrică la dispoziția lor.

Chevy a anuntat marti ca a lansat un catalog de piese de performanta pentru a spori capacitatea off-road a lui Colorado ZR2.

Noile parti se concentreaza pe functionarea in desert si pe performantele off-road de mare viteza. Totusi, Chevrolet sustine ca aceste piese nu vor compromite capacitate de rock crawling a lui Colorado ZR2 si abilitatea acestuia de a explora terenuri dificile.

Printre partile in cauza regasim un kit de ridicare de 1.0 inchi peste liftul din fabrica de 2.0 inchi si un kit body-lift de 1.5 inchi. Garda la sol suplimentara face loc pentru o cursa a suspensiei mai mare cu 15% prin amortizoarele Multimatic Front Long Travel DSSV.

Chevrolet Colorado ZR2 primeste imbunatatiri notabile chevrolet-colorado_100630934_l

Colorado ZR2 vine echipat din fabrica impreuna cu amortizoare Multimatic DSSV, dar unitatile pregatite pentru curse au fost proiectate pentru viteze mai extreme.

Chevrolet a petrecut anul trecut validand piesele cu Hall Racing, iar pe durata lui 2017 si 2018, Hall Racing a echipat Colorado ZR2 cu piese de curse si a testat componentele pe o distanta de 10.000 de mile in curse de desert. „Best in Desert” si Baja 1000 sunt doar doua dintre evenimentele la care au luat parte.

Unele parti, cum ar fi sistemul de prindere cu jonctiune / arc de frâna, sunt concepute pentru a lucra in mod special cu alte parti, cum ar fi sistemul de amortizoare din spate.

Fiecare dintre cele 15 piese e vanduta separat, ceea ce inseamna ca pentru amortizoarele DSSV fata si spate se va plati un pret total de 8.187 de dolari.

Majoritatea pieselor vor functiona atat cu sistemul de propulsie V6 de 3.6 litri, cat si cu motorul optionat turbodiesel de 2.8 litri. Kitul body-lift va fi insa valabil doar pentru motorul pe benzina, la fel ca cross beam-ul si sistemul anti-wrap.

Chevrolet Colorado ZR2 primeste imbunatatiri notabile 2019-chevrolet-colorado_100663349_l

Conform producatorului, unele dintre piese sunt disponibile inca de pe acum, in timp ce celelalte vor fi disponibile la inceputul anului viitor.

Sursa foto: Motor Authority

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.