Chevrolet readuce la viata modelul Blazer, la 13 ani distanta de la ultimul vehicul comercializat sub acest nume.

Blazer este un crossover de dimensiuni medii (standarde americane), care va fi pozitionat intre Chevrolet Equinox si Chevrolet Traverse in gama SUV/crossover Chevy.

Cu un design ascutit si indraznet, partea frontala, caracterizata de o grila masiva si faruri elegante, a lui Blazer duce cu gandul la Camaro.

Chevrolet Blazer revine in forta blazer1-1

„Chevrolet a fost in fruntea fiecarei mari tendințe din industria automobilelor, anticipand cererea consumatorilor si oferind produse inovatoare precum Bolt EV, Colorado si Trax”, a declarat Alan Batey, presedinte General Motors pe partea America de Nord si sef al Global Chevrolet.

„Introducerea noului Blazer se bazeaza pe acest impuls si intareste in continuare cea mai cuprinzatoare gama de crossovere si SUV-uri de pe piata”, a adaugat acesta.

Chevrolet va oferi doua optiuni de motorizari pe modelul Blazer. Un moto de 2,5 litri, cu 193 de cai putere si un cuplu de 255 Nm, si un motor mai mare de 3,6 litri V6, care dezvolta 305 cai putere si are un cuplu de varf de 36 Nm. Ambele motorizari sunt cuplate la o transmisie automata cu 9 trepte. Pentru inceput, producatorul auto american nu va oferi nicio versiune cu cutie de viteze manuala, in schimb va fi disponibil si un sistem de tractiune integrala cu dublu ambreiaj.

Chevrolet Blazer revine in forta blazer-spate

Interiorul are si el un design elegant, minimalist, care poate fi personalizat in mai multe moduri, in functie de preferintele clientului.

Blazer va fi compatibil atat cu Apple CarPlay, car si cu Android Auto, iar sistemul infotainment va avea un touchscreen de 8 inchi.

Printre dotari mai gasim scaune incalzite, volan incalzit, control de croaziera adaptabil, hayon electric, incarcarea telefonului wireless si sase porturi USB.

Chevrolet Blazer revine in forta blazer-interior

Chevrolet Blazer va ajunge in reprezentante la inceputul anului 2019.

Mai multe detalii despre pret vor fi oferite spre sfarsitul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.