Cayenne Coupe

Cayenne Coupe vine sa completeze gama modelului Porsche. Astfel, daca pana acum aveam un trio in segment, o sa vorbim de un cvartet. Cayenne Coupe li se alatura lui Mercedes-Benz GLE Coupe, BMW X6 si Audi Q8.

Proiectul a primit unda verde din partea lui Oliver Blume, seful companiei, inca din 2018. Testele sunt in plina desfasurare. Si nu doar in Germania, ci si in SUA. Asa cum releva si imaginile video pe care vi le prezentam.

Cayenne Coupe, cu V6 biturbo si V8

Decizia celor de la Porsche a fost determinata de popularitatea pe care o are segmentul. Dar mai ales pentru a-i atrage pe clientii care erau obligati sa se orienteze catre modelele rivalilor.

Informatiile preliminare vorbesc doar de propulsoare performante. In speta, un V6 biturbo de 2.9 litri si 440 CP si un 4.0 V8 de 550 CP. Nu este exclus insa ca valul „electrificarii” sa atinga si acest model. Ca vom avea versiune hibrida sau plug-in, ramane de vazut.

In ceea ce priveste momentul lansarii, se vorbea despre toamna. Insa cum modelul este surprins in trafic tot mai des, se pare ca o sa vina mai rapid. Poate sa fie chiar o chestiune de saptamani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.