Cadillac Escalade a devenit actualitate pentru cei interesati de viitoarele modele imediat dupa prezentarea lui Suburban si Tahoe. Au aparut deja primele imagini si informatii. Insa detaliile complete le vom afla pe 4 februarie, la Los Angeles, acolo unde urmeaza sa fie prezentat.

Pentru moment stim ca din punct de vedere stilistic sunt diferente. Va prelua de la Suburban si Tahoe contururile caroseriei, dar va prezenta diferente in partea frontala si posterioara. Ramane grila impunatoare tip scut, dar priea stilul celei de pe XT6. Apoi farurile LED nu mai sunt aranjate vertical, ci orizontal, si vor avea o forma compacta. Luminile de zi vor pastra insa forma verticala.

Despre zona spate se stie doar ca va oferi noutati. Insa care sunt acestea, nu se stie deocamdata. Nu este exclus insa ca spre finalul anului si inceputului 2020, in preajma Salonului de la Detroit, sa aflam detalii.

Cadillac Escalade va veni cu tehnologie digitala de top! Cadillac-Escalade-1024x555Tot pe platforma lui Silverado

Ca si Suburban si Tahoe, si Cadillac Escalade preia platforma lui General Motors folosita pentru Chevrolet Silverado, T1XX. Ceea ce inseamna ca va beneficia de noua suspensie independenta pe puntea spate. Si se speculeaza ca suspensia pneumatica adaptiva urmeaza sa fie standard. Pentru ca Escalade are un rival de top inclusiv pe piata americana, noul BMW X7.

In ceea ce priveste propulsia, stim deocamdata ca in gama va exista unitatea 6.2 V8 normal aspirata de pe modelele Chevrolet. Tot de la acestea va prelua si noul turbo diesel, in timp ce un 3.0 V6 biturbo e comun cu CT6. In fine, nu vor lipsi modelele eco, vorbindu-se atat de propulsie hibrida, cat si electrica.

Cockpit digital cu ecran OLED curbat!

Habitaclul de lux are un layout mai organizat si materiale mai bune. Principala noutate este insa un cockpit complet digital compus din trei ecrane integrate intr-un element unic. Si este vorba despre o premiera in industrie. Caci o sa fie vorba despre un ecran OLED curbat cu diagonala totala de peste 38 de inch (96,52 cm). In plus, densitatea de pixeli urmeaza sa fie dubla comparativ cu un televizor 4K!

Noua este si consola centrala cu panoul de control a sistemului de climatizare. Precum si tunelul central pe care a coborat levierul cutiei de viteze automate. Similare cu cele din XT6, inlocuiesc versiunea actuala, cu o maneta uriasa in spatele volanului, in partea dreapta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.