Ford Ranger Raptor a intrat pe mana celor de la Autobot Autoworks Off-Road. Tunerul auto a adaugat roti si anvelope noi, dar si alte cateva imbunatatiri.

Echipa a inceput prin inlocuirea jantelor de stoc cu unele de aluminiu de 20 de inchi Fuel Offroad Contra, cu anvelope Cooper STT Pro 295/55/20.

Apoi, Autobot Autoworks Off-Road a instalat o prelata TopFlip rezistenta la apa. A mai pus folie pe geamuri si a inlocuit stopurile, pentru un plus la nivelul estetic.

Autobot Autoworks Off-Road nu a mentionat pentru moment costul Raptor-ului tunat de ei.

Autobot a modificat Ford Ranger Raptor raptor-tunat-2Autobot a modificat Ford Ranger Raptor raptor-tunat-3Autobot a modificat Ford Ranger Raptor raptor-tunat-4Autobot a modificat Ford Ranger Raptor raptor-tunat-5Autobot a modificat Ford Ranger Raptor raptor-tunat-6Autobot a modificat Ford Ranger Raptor raptor-tunat-7Autobot a modificat Ford Ranger Raptor raptor-tunat-8Ford Ranger Raptor, in Europa

Pe Batranul Continent, Ford va oferi Ranger Raptor doar intr-o versiune diesel. Aceasta va avea 210 cai putere si un cuplu de aproximativ 369 Nm.

Pickup-ul american are o garda la sol de 11.1 inchi, cu 2.2 mai mult comparativ cu versiunea de baza. Pentru un randament excelent in off-road, Ranger Raptor beneficiaza de un unghi de apropiere de 32.5 de grade. De asemenea, un unghi de rupere de 24 de grade.

Ford Ranger Raptor a primit o noua placa bash, cu grosimea de 0,9 inchi si realizata din otel de inalta rezistenta.

In comparatie cu versiunea standard a lui Ranger, Raptor are un wider track mai mare de 150 mm si o suspensie creata pentru a aborda „terenul inspaimantator la viteza mare, ramanand in acelasi timp in control complet si avand un confort sporit”.

Exista sase moduri de condus, prin Terrain Management System: Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mud/Sand. Rock si Baja, acesta din urma fiind conceput pentru performanta off-road de mare viteza.

Ford Ranger Raptor poate tracta 2.500 de kilograme gratie barei din spate care a fost modificata.

Comercializarea in Europa a lui Ford Ranger Raptor va incepe la jumatatea acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.