Lagonda

Aston Martin pregateste Lagonda All-Terrarin. Lansarea va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Lagonda este un nume familiar pentru pasionatii de automobile. Si, probabil, multi isi amintesc despre modelele produse dupa 1947, an in care marca a fost cumparata de Aston Martin. Fie si, pentru ca este mai aproape, acel Aston Martin Lagonda de la finalul anilor 80 (in imagine).

Aston Martin pregateste Lagonda All-Terrain 1024px-89_Lagonda

Ei bine, anul trecut, tot la Geneva, Aston Martin a decis sa reinvie acest nume. Caruia i-a oferit o misiune speciala: brand de lux zero emisii. Iar acum se pregateste sa ne prezinte un concept care va reprezenta baza primului model de productie.

Evolutie a lui Vision Concept

Aston Martin pregateste Lagonda All-Terrain aston-martin-al-salone-di-ginevra-2018-1024x576Deocamdata nu sunt cunoscute multe detalii. Aston Martin sustine insa ca avem de-a face cu o evolutie a lui Vision Concept, din 2018. Si spune ca va avea un design spectaculos, stil extraordinar si o eficienta a spatiului deosebita. Informatii insotite de o imagine teaser. In care observam ca grila care se anunta ampla si luminile de zi inguste vor reprezenta semnatura vizuala a partii frontale. O linie a acoperisului joasa, tusele sculpturale si camerele care inlocuiesc oglinzile sunt alte elemente care atrag atentia.

Aston Martin a decis ca Lagonda sa ramana o prezenta constanta la saloanele auto. Mai cu seama ca s-a bucurat de succes, cu Vision Concept, anul trecut. Din acest motiv a si ales ca All-Terrain Concept sa fie prezentat in Elvetia. „Lagonda All-Terrain Concept ofera o imagine explicita a primului model de productie al marcii. Unul care isi propune sa arate ca Lagonda are capacitatea sa redefineasca sectorul modelelor electrice”, a declarat Andy Palmer. Acesta detine functia de Presedinte Aston Martin si CEO al grupului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.