Daca doriti să traiti fantezia diabolica Mad Max post-apocaliptica sau sa explorați fara limite, veți avea nevoie de o ‘arma sinistra’. Din fericire, Ariel Nomad Tactical Buggy este disponibil si este gata pentru o aventura.

Buggy-ul off-road este construit pentru a devora orice teren cu motorul Honda K de 2,4 litri. Acesta ofera 230 CP si un cuplu de 271 Nm. Valori care-i permit sa ajunga la 100km/h in doar 3,5 secunde sau pana la un sfert de mila in doar 12,5 secunde. Viteza maxima este de 193 km/h.

Ariel Nomad Tactical Buggy pentru un scenariu apocaliptic 2017-Ariel-Nomad-Tactical-Buggy-1Ariel Nomad Tactical Buggy are o transmisie cu sase trepte, cu un diferențial limitat ( LSD ) si amortizoare cu rezervor separat. Acestea sunt capabile sa „absoarba” obstacolele fara probleme.

Franele Alcon Motorsport cu etrieri ce dispun de 4 pistoane si placute agresive va vor asigura ca buggy-ul se va opri atunci cand va fi nevoie.

Ariel Nomad Tactical Buggy pentru un scenariu apocaliptic 2017-Ariel-Nomad-Tactical-Buggy-2Inauntru, acesta dispune de un afisaj digital. Acesta indica, viteza, temperatura, RPM, viteza in care se afla si un indicator de schimbare a vitezei. Tot la interior regasim si controller-ul pentru troliul frontal.

Ariel Nomad Tactical Buggy pentru un scenariu apocaliptic 2017-Ariel-Nomad-Tactical-Buggy-3Ariel Nomad Tactical Buggy pentru un scenariu apocaliptic 2017-Ariel-Nomad-Tactical-Buggy-4

Sursa: hiconsumption.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.