Toyota recheama in service peste 1,6 milioane de vehicule din intreaga lume.

Problema e reprezentata de functionare gresita a sistemului de airbag, Mai exact, airbagurile nu se umfla in caz de accident sau se umfla cand nu e cazul!

Constructorul nipon informeaza ca, in cazul a aproximativ 1,1 milioane de vehicule, va fi necesara inlocuirea sistemului de airbag, din cauza riscului producerii unui scurt circuit care ar putea afecta functionarea corecta a acestuia.

Pentru celelalte apromativ 500.000 de masini va fi necesara instalarea unui nou dispozitiv de umflare a airbag-urilor de pe partea pasagerului, deoarece sistemul actual prezinta un risc de activare anormala in caz de accident.

Peste 1 milion dintre vehiculele afectate sunt din Europa, problemele fiind intalnire in special la modelel Avensis si Corolla.

Toyota a mai anuntat ca proprietarii vor fi contactati incepand in decembrie, dar a evitat sa dea un raspuns daca problema in cauza a cazutat accidente.

Este pentru a treia oara in ultimele doua luni cand Toyota recheama in service un numar mare de vehicule, scrie Mediafax.

La inceputul lunii septembrie, Toyota a rechemat peste 1 milion de vehicule hibride in legatura cu un potential risc de incendiu, pentru ca luna imediat urmatoare sa recheme alte 2,43 de milioane de vehicule pentru remedierea unei probleme cu sistemul de propulsie hibrida.

Vezi si:

Recall masiv anuntat de BMW: 1.6 milioane de vehicule din intreaga lume ar putea lua foc!

Harley Davidson rechama in service peste 200.000 de motociclete

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.