Cine suntem?

Suntem o sursă de informaţie corectă și actuală despre industria auto și toate celelalte ramuri adiacente, despre oamenii care fac lucrurile să se mişte în această industrie, despre tot ce ţine de motorul cu ardere internă şi alte surse de obţinere a energiei.

Cum facem asta?

Scriem despre evenimentele mari şi mici legate de automobil, despre saloanele de specialitate, atât internaționale cât și din România, despre competiţii din toate sporturile motorizate, despre oameni care se avântă în cele mai frumoase aventuri prin toată lumea. Suntem la fel de pasionați ca și tine în legătură cu tot ce prinde viteză, zboară, navighează, sparge recorduri, cartografiază locuri noi. Îți prezentăm calendarele competiționale, îți dezvăluim secrete din jocurile de culise, din toate cursele și raliurile la care te poți gândi, îți arătăm trendurile și te ajutăm să rămâi la curent cu toate nebuniile pe două sau patru roți. Vorbim despre ATV-uri, despre motociclete, despre off-road extrem, despre vacanțe senzaționale cu vehicule speciale; îți facem cunoștință cu toți piloții implicați, chiar și cu stilul lor de viață. Scriem despre lucrurile utile, cum ar fi taxele, asigurările, impozitele și tot ce ține de cadrul legal al circulației pe drumurile românești. Facem articole tehnice pentru a diseca și a-ți explica foarte corect, un sistem, un fenomen, o inovație, o noutate tehnologică. Blogul nostru te informează în legătură cu istoria modelelor, a mărcilor, a evenimentelor.

Ce dorim?

Dorim să îți prezentăm cât mai profesionist și cât mai puțin filtrat multă informație utilă și/sau doar interesantă. Despre orice are motor, roată, patină sau șenilă. Și, dacă ești pasionat de auto, off-road, moto, side-by-side, ATV, UTV, ne dorim să ni te alături în această…aventură a cunoașterii.