Willys 4xe, inspirat de patrimoniu, îmbină peste 80 de ani de conducere Jeep 4×4 și tehnologia vehiculelor electrice pentru a oferi o capacitate legendară și o experiență off-road aproape silențioasă.

Debutul noului Jeep Wrangler Willys 4xe 2023

14 septembrie 2022, Auburn Hills, Michigan – Jeep Wrangler 4xe a primit un impuls pentru gama sa electrificată astăzi, la Salonul Auto de la Detroit 2022, cu debutul noului Jeep Wrangler Willys 4xe 2023, inspirat de patrimoniu.

„Clienții Jeep Wrangler 4xe care caută combinația supremă de capacitate și electrificare, cu o notă vintage, o pot avea acum în Jeep Wrangler Willys 4xe 2023”, a declarat Jim Morrison, vicepreședinte senior și șeful mărcii Jeep pentru America de Nord. „Debutul noului Wrangler Willys 4xe din 2023, inspirat de moștenire, îmbină 49 MPGe, 470 lb.-ft. de cuplu cu capacitate Jeep de neegalat, un raport 2.72:1 4WD, axe Dana 44 rezistente și un nou preț de intrare în gama Wrangler 4xe din anul model 2023, care continuă să fie cel mai bine vândut hibrid plug-in din America.”

Jeep Wrangler Willys 4xe din 2023 se mândrește cu performanța și eficiența de 375 de cai putere, 470 lb.-ft. de cuplu, o baterie de 17 kWh care face față cu ușurință la majoritatea navetei zilnice, inclusiv 21 de mile de autonomie complet electrică, precum și ore pe traseu cu energie numai electrică. și totul gata cu capacitatea de a merge oriunde a unui sistem 4WD full-time Selec-Trac 2.72:1, 30 inchi de vad, axe Dana 44 de rezistență și anvelope pentru teren noroiat. Ascensorul cu suspensie din fabrică Willys 4xe oferă o gardă la sol de 10,1 inchi.

Cu un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de producătorul american de pornire (MSRP) de 53.995 USD (excluzând creditul fiscal de 7.500 USD și destinația de 1.595 USD), Willys 4xe, inspirat de patrimoniu, aduce un nou preț de intrare pentru gama Wrangler 4xe, alăturându-se Rubicon 4xe, High Altitude 4xe și Sahara 4xe. Comenzile pentru Jeep Wrangler Willys 4xe 2023 sunt disponibile începând de astăzi, cu livrările programate să înceapă în al patrulea trimestru al anului 2022.

Tratament Willys 4xe unic

Jeep Wrangler Willys 4xe are faruri standard cu LED-uri și lămpi de ceață, sunet premium Alpine cu 9 difuzoare, covorașe pentru orice vreme, diferențial spate cu alunecare limitată, șine de stâncă, grilă neagră și jante din aliaj de 17 inchi vopsite în negru purtând LT255/ 75R17C anvelope pentru teren noroios. Un decal special „Willys” de pe capotă, împodobit cu albastrul electric semnătura lui 4xe, și un decal „Electric 4-Wheel Drive” pe poarta batanta semnifică faptul că acest Willys este un hibrid plug-in 4xe. Albastrul electric este, de asemenea, folosit pentru a accentua cârligele de remorcare Willys din față și din spate, insigna Jeep și insigna Trail Rated. Un pachet Soare și Ecran disponibil, care include Sky One-Touch Power-Top și Uconnect 4C NAV cu ecran tactil de 8,4 inchi, este opțional pe Willys 4xe.

Jeep Wrangler Willys 4xe este asamblat la Complexul de Asamblare Toledo al Stellantis din Toledo, Ohio. Vehiculele sunt programate să înceapă să sosească la dealeri în al patrulea trimestru al anului 2022.

Wrangler Willys 4xe: Sistem de propulsie avansat

Jeep Wrangler Willys 4xe oferă o experiență unică pe drum și off-road. Cel mai avansat sistem de propulsie dezvoltat vreodată pentru un Jeep Wrangler maximizează eficiența cu 49 de mile per galon echivalent (MPGe), eliminând în același timp anxietatea de autonomie, oferind o funcționare pur electrică pentru majoritatea navetei și orelor zilnice pe traseu.

Cuplul de la motoarele electrice din grupul motopropulsor hibrid al lui Wrangler Willys 4xe vine instantaneu la cererea șoferului. Sistemul de propulsie oferă, de asemenea, o funcționare fără întreruperi a motorului, care economisește combustibil și se oprește.

Sistemul de propulsie Jeep Wrangler Willys 4xe integrează două motoare electrice și un pachet de baterii de 400 de volți cu un motor cu patru cilindri de 2,0 litri, turbo și eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și transmisie automată TorqueFlite cu opt trepte. Această configurație maximizează eficiența componentelor de propulsie hibridă și le îmbină cu transmisia renumită și dovedită a modelului Wrangler.

Puterea cheie a sistemului de propulsie Wrangler Willys 4xe include 375 de cai putere (280 kW), 470 lb.-ft. (637 Nm) de cuplu și 49 MPGe de la următoarele componente:

  • I-4 turbo de 2,0 litri
  • Unitate generatoare cu motor montată pe motor
  • Unitate generatoare de motor montată pe transmisie integrată în transmisia automată cu opt trepte
  • Pachet de baterii litiu-ion, 400 volți, 17 kWh, 96 celule, nichel mangan cobalt

I-4 cu turbocompresor de 2,0 litri este un motor de înaltă tehnologie, cu injecție directă, care utilizează un turbocompresor twin-scroll, cu inerție redusă, pentru o capacitate de răspuns, performanță și eficiență a consumului excepționale.

Unitatea generatoare de motor eTorque de înaltă tensiune, răcită cu lichid, se montează în partea din față a motorului, înlocuind alternatorul convențional. Generatorul de motor învârte motorul pentru o funcționare aproape fără întreruperi, economisind combustibil, pornire-oprire și generează electricitate pentru acumulatorul. Al doilea motor generator de înaltă tensiune este mult mai puternic. Montat în partea din față a carcasei transmisiei, acest motor electric mare este cheia pentru funcționarea pur electrică a Wrangler Willys 4xe.

Pachetul de baterii litiu-ion de 400 de volți, 17 kWh și 96 de celule al Jeep Wrangler Willys 4xe folosește chimia grafit nichel mangan cobalt (NMC). Pachetul și comenzile se montează sub scaunul din al doilea rând, unde sunt protejate de elementele exterioare.

Wrangler Willys 4xe E  Moduri Selec

Șoferul Jeep Wrangler Willys 4xe poate adapta sistemul de propulsie hibrid pentru a se potrivi cel mai bine fiecărei călătorii, fie că satisface nevoile majorității navetei zilnice în funcționare pur electric, o noapte în oraș sau explorează în liniște natura off-road.

  • Hibrid: modul implicit combină cuplul de la motorul de 2,0 litri și motorul electric. În acest mod, grupul motopropulsor va folosi mai întâi energia bateriei, apoi va adăuga propulsia de la I-4 turbo de 2,0 litri când bateria atinge starea minimă de încărcare.
  • Electric: grupul motopropulsor funcționează cu energie electrică cu emisii zero doar până când bateria atinge încărcarea minimă sau șoferul solicită mai mult cuplu (cum ar fi accelerația larg deschisă), care cuplează motorul de 2,0 litri.
  • eSave: acordă prioritate propulsiei de la motorul de 2,0 litri, economisind încărcarea bateriei pentru utilizare ulterioară, cum ar fi vehiculele electrice off-road sau zonele urbane în care propulsia cu ardere internă este restricționată. De asemenea, șoferul poate alege între economisirea bateriei și încărcarea bateriei în timpul eSave prin intermediul paginilor Hybrid Electric din monitorul Uconnect

Legenda off-road

Moștenirea lui Jeep Wrangler este definită de legendara sa capacitate off-road. Toate modurile de putere Wrangler Willys 4xe sunt disponibile atunci când transmisia este comutată la 4Lo. Integrarea perfectă a puterii electrice în sistemul de propulsie 4×4 ridică Wrangler Willys 4xe la noi niveluri de performanță off-road. Entuziaștii vor descoperi că disponibilitatea instantanee a cuplului de la motorul electric al lui Wrangler Willys 4xe oferă o experiență de condus mai precisă și controlată pentru urcare și târăre – nu este nevoie să creșteți turația motorului pentru a face anvelopele să se miște, minimizând încărcarea șocurilor transmisiei și maximizând control și viteză.

În modul EV, Wrangler Willys 4xe merge ușor și silențios, economisind combustibil, permițând ocupanților să se concentreze numai asupra priveliștilor și sunetelor pline ale naturii. Noul Jeep Wrangler Willys 4xe este echipat cu un sistem 4WD cu normă întreagă, axe Dana 44 de rezistență față și spate și o cutie de transfer Selec-Trac cu două trepte cu un raport de transmisie de 2,72:1 la interval joasă. Sistemul intuitiv permite șoferului să-l seteze și să-l uite în orice mediu. Un diferențial spate cu alunecare limitată Trac-Lok standard oferă aderență și capacitate suplimentară în situații cu tracțiune redusă, cum ar fi conducerea pe nisip, pietriș, zăpadă sau gheață.

Wrangler Willys 4xe include controlul Selec-Speed ​​cu control pentru urcare și coborâre în pantă. Acest lucru permite șoferului să controleze viteza vehiculului în sus și în jos pe pante abrupte și accidentate cu ajutorul manetei de schimbare a transmisiei. Ca orice Jeep Wrangler, Wrangler Willys 4xe poartă o insignă Trail Rated care semnifică capacitatea legendară de 4×4 cu echipamente care includ:

  • Plăci de protecție și cârlige albastre de remorcare față și spate
  • Jante agresive de 17 inchi pentru teren accidentat vopsite în negru și anvelope LT255/75R17C pentru teren noroiat
  • Până la 30 inchi (76 cm) de apă vadă

Jeep Wrangler Willys 4xe 2023 menține renumita ușurință de personalizare a lui Wrangler, cu o serie de piese de performanță Jeep de la Mopar disponibile atunci când vehiculul ajunge în showroom-uri.

Marca Jeep

Construit de mai mult de 80 de ani de moștenire legendară, Jeep este marca autentică de SUV-uri care aduce capacitate, măiestrie și versatilitate oamenilor care caută călătorii extraordinare. Marca Jeep oferă o invitație deschisă de a trăi viața la maximum, oferind un portofoliu larg de vehicule care continuă să ofere proprietarilor un sentiment de siguranță și securitate pentru a gestiona orice călătorie cu încredere. Gama de vehicule Jeep este compusă din Cherokee, Compass, Gladiator, Grand Cherokee, noul Grand Cherokee L cu trei rânduri, Grand Cherokee 4xe, Renegade și Wrangler și Wrangler 4xe. Jeep Wave, un program premium de fidelizare a proprietarilor și de îngrijire a clienților care este disponibil pentru întreaga linie Jeep 4×4, este plin de beneficii și avantaje exclusive pentru a oferi proprietarilor mărcii Jeep cea mai mare grijă și asistență dedicată 24/7. Capacitatea de off-road a legendarei mărci Jeep este îmbunătățită de o inițiativă globală de electrificare care transformă 4xe într-un nou 4×4 în urmărirea viziunii mărcii de a realiza Zero Emission Freedom. Toate vehiculele marca Jeep vor oferi o variantă electrificată până în 2025.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.