Ford Puma diesel, o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj si luxoasa echipare ST-Line Vignale sunt noutatile oferite de Ford. Ford a investit aproximativ 200 de milioane de euro in unitatea sa de productie de ultima generatie de la Craiova pentru a sprijini productia modelului Puma. Astfel, investitia Ford la Craiova din 2008 pana in prezent se ridica la 1,5 miliarde de euro.

Gama cuprinzatoare de motorizari

Ford Puma a primit o motorizare diesel EcoBlue de 1,5 litri, 120 CP si transmisie manuala cu sase trepte. O optiune convingatoare pentru soferii care circula pe distante mari. Una cu emisii de la 99 g / km emisii de CO2 si consum incepand de la 3,8 l/100 km in regim NEDC. Pentru regimul WLTP valorile sunt de la 118 g / km si 4,5 l/100 km.

O alta noua optiune este transmisia automata cu sapte trepte de viteza. Ea este disponibila pentru motorul pe benzina 1.0 litri EcoBoost de 125 CP. Numarul mai mare de rapoarte de transmisie si functionalitatea cu dublu ambreiaj permit schimbari perfecte de viteza. In plus contribuie la optimizarea consumului de combustibil si imbunatatirea confortului si a dinamicii de condus.

Clientii Ford Puma de la sfarsitul anului trecut au fost printre primii care au beneficiat de tehnologia Ford mild-hybrid de 48 de volti pentru o eficienta sporita a consumului de combustibil. Propulsoarele EcoBoost Hybrid sunt oferite in doua variante de putere, in combinatie cu transmisii manuale cu sase trepte:

  • EcoBoost Hybrid de 1,0 litri si 125 CP. Emisii CO2 de 97 g/ km si o eficienta a consumului de combustibil NEDC de 4,3 l/ 100 km. Sau de la 126 g/km si 5,5 l/ 100 km WLTP.
  • EcoBoost Hybrid de 1,0 litri si 155 CP. Emisii CO2 de 99 g/ km si o eficienta a consumului de combustibil de 4,4 l/ 100 km NEDC. Sau de la 126 g/ km si 5,5 l/ 100 km WLTP)
Puma ST-Line Vignale

Avand la baza varianta sportiva Puma ST-Line, Puma ST-Line Vignale ofera un plus de stil si specificatii premium. Detaliile unice includ grila superioara din aluminiu satinat, grila inferioara de culoare neagra, bara de protectie inferioara in culoarea caroseriei si un spoiler spate de dimensiuni mari. Echiparea standard include faruri LED, scaune cu tapiterie din piele Windsor, volan imbracat in piele Manacor, sistem de sunet premium B&O si sistemul Ford KeyFree.

Variantele de echipare disponibile pentru modelul Puma, Titanium, Titanium X si ST-Line X, dispun de tehnologii inovatoare in standard, inclusiv de Sistemul de asistenta pre-coliziune cu franare post-impact, precum si de solutia versatila de stocare Ford MegaBox, capabila sa gazduiasca obiecte de pana la aproximativ 115 cm inaltime – cum ar fi plantele de casa sau echipament de golf – intr-o pozitie verticala.

Gama extinsa Ford Puma este disponibila pentru comenzi la dealerii autorizati Ford din Romania.

Puma ST, la finalul acestui an

La inceputul acestei luni, Ford a anuntat ca un nou model Ford Performance, Puma ST, se va alatura gamei la sfarsitul acestui an. Roelant de Waard, vicepresedinte, Marketing, Vanzari & Service, Ford Europa: „Clientii ne-au transmis ca doresc o serie de optiuni. Unele care sa ajute la gasirea unui echilibru intre stil, nivel de echipare, performanta si eficienta. Si care sa li se potriveasca perfect. Ne-am angajat sa livram toate acestea prin intermediul lui Ford Puma, prin noul Puma ST care va veni la sfarsitul acestui an. Si asta nu este totul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.