Noua generatie a SUV-ului de mici dimensiuni Suzuki Jimny a fost dezvaluita cu cateva luni bune inaintea prezentarii oficiale.

Prin intermediul unui site creat special pentru aceasta lansare, Suzuki a oferit mai multe amanunte si poze cu cea de-a patra generatie a modelului Jimny, care a fost dezvoltata luand in considerare feedback-ul prorpietarilor.

Imaginile confirma ceea ce am tot vazut la testele spion, incluzand stilul mai excentric, dar inca retro, precum si interiorul mai luxos, cu elemente imprumutate de la hatchback-ul Swift.

Caracterul aventurier al micutului SUV va ramane acelasi, insa producatorul nipon promite ca va fi mai decurcaret pe drum.

Primele imagini oficiale cu noul Suzuki Jimny jimny-spate

Suspensia sustine lateral fiecare axa printr-un track bar si longitudinal prin doua brate de control, care servesc, de asemenea, pentru a preveni rotirea osieri prin montarea pe axe la doua puncte. Aceasta configuraratie este asemanatoare cu cea de pe vechiul Jimny si ar trebui sa se descurce de minune in off-road.

Suzuki a testat noul Jimny, care e doar cu 120 mm mai lung decat un Smart ForFour, in patru tari, printre care si Anglia, pentru a configura si perfectiona sasiul in vederea lansarii globale.

Comparat din punct de vedere estetic cu un Mercedes-Benz Clasa G de dimensiuni reduce, Suzuki Jimny ofera dotari standard moderne, precum un volan multifunctional, franare de urgenta si un sistem multimedia cu ecran tactil.

Primele imagini oficiale cu noul Suzuki Jimny jimny-interior

Nu au fost dezvaluite inca motorizarile, insa e de asteptat ca Suzuki Jimny sa beneficieze de motoare mici, de 1.0 si 1.2 litri, care vor dezvolta aproximativ 100 de cai putere.

Suzuki va oferi doar versiuni pe benzina, dupa ce a renuntat la a mai comercializa modele diesel.

Nici pretul de pornire nu a fost anuntat, dar presa internationala anunta ca acesta va fi in jurul a 20.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.