Volvo a lansat versiunea R-Design a modelului V60. Linia sportiva a marcii suedeze va rivaliza cu BMW 3 Series Touring M Sport si Audi A4 Avant S Line, preconizandu-se a fi cea mai bine vanduta din gama.

Singura schimbare mecanica pentru modelele R-Design vine sub forma unei suspensii sportive.

Cu o garda la sol cu 12 mm mai joasa decat la versiunea standard si echipat cu arcuri mai rezistente si amortizoare, Volvo spune ca schimbarile ofera modelului V60 „o experienta de conducere si mai atragatoare”.

Altfel, R-Design a primit cateva mici modificari estetice. In partea in fata a primit un „nas” mai agresiv, cu guri de aerisire laterale si un splitter mai prodund, in timp ce in spate regasim unele elemente suplimentare pentru a accentua adancimea barei de protectie.

Volvo V60 primeste versiunea sportiva R-Design v60-fataVolvo V60 primeste versiunea sportiva R-Design v60-lateral

Oglinzile exterioare, elementele grilajului, sinele de pe acoperis si inelele de evacuare au o finisare neagra lucioasa, iar jantele au dimensiuni de 18 sau 19 inchi, in functie de puterea motorului.

R-Design este disponibil cu toate cele trei motorizari disponibile in prezent pe V60. Gama incepe cu un motor diesel D3 de 148 de cai putere, in timp motorul D4 are o putere de 187 de cai putere. Cel mai puternic model este T5 pe benzina, cu 247 de cai putere.

La interior, modelul R-Design beneficiaza de scaune sport, un palfon negru, pedale si volan sport. In versiunea standard gasim un sistem infotainment touchscreen de 9 inchi, cadrane digitale de 12,3 inchi si un hayon cu actionare electrica.

Volvo V60 primeste versiunea sportiva R-Design v60-interiorVolvo V60 primeste versiunea sportiva R-Design v60-spateV60 R-Desing e disponibil la comanda, urmand ca livrarile sa inceapa la sfarsitul anului, cu un pret de pornire de aproximativ 40.000 de euro.

Sursa: Auto Express

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.