Volkswagen a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noua generatie a sedanului Passat.

Cu un design mai indraznet, o tehnologie noua si actualizata, precum si caracteristici sporite de conform si asistenta pentru soferi, noul Passat pastreaza totusi fundamentele generatiei curente.

Urmeaza sa ajunga la dealerii Volkswagen din SUA in vara acestui an.

Volkswagen a prezentat noul Passat passat-lateral

Vorbind despre noul model, Scott Keogh, CEO al Regiunii Nord-Americane din cadrul Volkswagen a declarat: „Passat este singurul sedan de dimensiuni medii care ofera dinamica de conducere germana la un pret accesibil si a rezonat mult timp cu cumparatorii datorita combinației de confort, fiabilitate si dinamica de conducere.

Oficialul VW a mai adaugat: „Prin acest nou model, am intensificat factorul de stil si am modernizat tehnologia pentru a deveni si mai atractiva”.

Volkswagen a prezentat noul Passat passat-grilaVolkswagen a prezentat noul Passat passat-lateral-gri
Multe noutati

Din punct de vedere estetic, noul Passat are o parte frontala noua, cu o grila mai larga, flancata de noi faruri orizontale cu LED. Lamelele cromate de sus si de jos creeaza impresia unui singur element. Tot vizual se mai remarca o bara de protectie agresiva.

Jantele in versiunea standard sunt de aluminiu si au 17 inchi, iar optional sunt disponibile jante de 18 si 19 inchi.

La interior avem parte de un design mai elegant si multa tehnologie. Sunt disponible trei optiuni de finisare, iar scaunele din piele Nappa sunt oferite la optionale. Mai remarcam un nou panou de bord si un ecran de infotainment tactil complet nou.

Volkswagen a prezentat noul Passat passat-stopVolkswagen a prezentat noul Passat passat-spate

Volkswagen ofera noul Passat cu Car-Net incarcat cu Apple CarPlay, Android Auto si MirrorLink. Modelul de varf include si sistemul Fender Premium Audio.

Volkswagen Passat 2020 dispune, de asemenea, de o multime de tehnologii de asistenta pentru soferi. Versiunea standard beneficiaza de avertizare in caz de coliziune, franarea automata, monitorizarea pietonilor si a punctului mort.

Volkswagen a prezentat noul Passat passat-interior

Volkswagen a prezentat noul Passat passat-scaune

Cuplu mai mare

La motorizari regasim aceeasi unitate TSI de 2.0 litri, care produce 174 de cai putere, insa acum dezvolta un cuplu mai mare de 280 Nm. Asta datorita unui nou convertor, combinat cu un nou software. Puterea este transmisa rotilor din fata printr-o transmisie automata Tiptronic cu sase trepte.

Versiunea pentru Europa va fi dezvaluita, cel mai probabil, in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.