Producatorul auto ceh Skoda va prezenta numeroase actualizari ale modelelor sale la Salonul Auto de la Geneva din 2018.

Luminile reflectoarelor se vor indrepta cu precadere asupra studiului de design Skoda Vision X, ce urmeaza sa fie prezentat la Geneva in premiera mondiala.

Facelift-ul Skoda Fabia, un model cu numeroase actualizări, va fi lansat tot aici, iar Skoda Kodiaq L&K, versiunea de top a SUV-ului popular, va fi, de asemenea, prezentata pentru prima data publicului.

Skoda Superb va fi disponibila, de asemenea, cu motorul pe benzina de 2,0 litri TSI si cu transmisia automata DSG cu 7 trepte, iar Skoda Octavia RS adauga pachetul Challenge Plus. Toate motoarele pe benzină cu injectie directa sunt echipate cu filtru de particule pentru benzina.

SKODA VISION X

Prezentand Skoda Vision X, producatorul auto din Cehia isi prezinta viziunea asupra crossover-ului modern, precum si primele informatii cu prvire la al treilea model al familiei de succes a SUV-urilor sale.

Studiul transferă într-un alt segment auto limbajul de design caracteristic folosit deja pentru modelele SUV ale mărcii. Touchscreen-ul de mari dimensiuni este nou si permite noi concepte de operare pentru infotainment si conectivitate. Sistemul hibrid de propulsie se anunta cu adevarat inovator, imbinand un motor turbo cu patru cilindri alimentat cu CNG (gaz natural comprimat), cu un sistem electric de propulsie, astfel ca permite valori extrem de reduse pentru consum si emisii.

Skoda vine cu traista plina la Salonul Auto de la Geneva: Lista modelelor ce vor fi prezentate vision

SKODA FABIA

Skoda Fabia a fost actualizata in numeroase privinte, de la designul modificat al partilor din fata si din spate, care confera exteriorului mai multa eleganta si dinamism.

Noul model vine, in premiera, cu faruri cu LED si blocuri optice spate cu LED. La interior, privirile sunt atrase de panoul de instrumente cu design nou si de scaunele cu modele noi. Gama de sisteme de asistenta pentru sofer si dotarile Simply Clever au fost, de asemenea, din nou extinse. Incepand de acum, Skoda Fabia si Skoda Fabia Combi vor fi propulsate de motoare pe benzina cu puteri intre 60 si 110 CP.

Skoda vine cu traista plina la Salonul Auto de la Geneva: Lista modelelor ce vor fi prezentate fabia

SKODA KODIAQ L&K

Versiunea premium a SUV-ului de talie mare dispune de jantele Sirius din aliaj usor, de 19 inchi, de faruri full-LED, de bandouri cromate pe grila radiatorului, precum si de barele de protectie specifice modelului, in fata si in spate.

La interior remarcam tapiteria din piele si bandourile decorative cu design unic. Gama de motoare a SUV-ului de talie mare a fost, de asemenea, actualizata pentru lansarea pe piata a versiunii de top. Astfel a intrat acum in gama motorul pe benzina 1,5 litri TSI, care generează 150 CP. Nou este si motorul 2,0 TSI cu 190 CP.

Skoda vine cu traista plina la Salonul Auto de la Geneva: Lista modelelor ce vor fi prezentate kodiaq

SKODA SUPERB

La Geneva va fi lansata o noua motorizare si pentru Skoda Superb. Motorul 2,0 TSI furnizeaza 272 CP, transmisi de cutia de viteze automata cu dublu-ambreiaj si 7 trepte de viteza.

De asemenea, vor fi disponibile si anumite noi dotari pentru Skoda Superb, inclusiv functia KESSY extinsa (acces si pornire fara cheie) sau iluminarea ambientala conectata la functia de selectare a modului de condus.

Skoda vine cu traista plina la Salonul Auto de la Geneva: Lista modelelor ce vor fi prezentate superb

SKODA OCTAVIA RS

La Geneva va fi prezentată pentru prima data cu pachetul Challenge Plus, compus din elemente de design si de dotare exclusive, pentru interior si exterior.

Incepand cu vara anului 2018, versiunea sportiva din varful gamei acestui bestseller va dispune de motorul extrem de dinamic TSI de 245 CP. Diferentialul blocabil electronic cu derapare limitata VAQ Skoda Octavia RS amplifica la maximum caracterul sportiv al versiunii.

Skoda vine cu traista plina la Salonul Auto de la Geneva: Lista modelelor ce vor fi prezentate rs

Salonul Auto de la Geneva e programat in perioada 8-18 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.