Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de productie.

La Salonul Auto de la Geneva din acest an, Porsche a dezvaluit in premiera conceputul Mission E Cross Turisno. Inca de pe atunci, masina a aratat excelent si au existat zvonuri serioase cum ca va putea fi vazuta pe strazi in anii urmatori.

La doar cateva luni distanta, Consiliul de Supraveghere al companiei a primit unda verde pentru o versiune de serie.

Producatorul de masini sport va crea 300 de locuri de munca suplimentare la sediul sau din Zuffenhausen pentru productia de vehiculului.

Porsche Cross Turismo, un derivat al modelului Taycan, include un design emotional cu elemente off-road, precum si un concept inovator de afisare si de operare cu ecran tactil si urmarire a ochilor.

Masoara aproape 5 metri si dispune de tractiune integrala, precum si de un sistem de incarcare rapida, bateria urmand sa se incarce la 80% in doar 15 minute.

Autonomia este de 500 de kilometri, in timp ce sub capota se gasesc 600 de cai putere, care propulseaza vehiculul de la 0 la 100 kilometri pe ora in mai putin de 3.5 secunde si atinge 200 de kiloemtri pe ora in mai putin de 12 secunde.

Porsche a anuntat recent ca intentioneaza sa investeasca peste 6 miliarde de euro in masini electrice.

Porsche Mission E Cross Turismo va primi o versiune de serie Porsche-Mission-E-Cross-Turismo4Porsche Mission E Cross Turismo va primi o versiune de serie Porsche-Mission-E-Cross-Turismo2Porsche Mission E Cross Turismo va primi o versiune de serie Porsche-Mission-E-Cross-Turismo3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.