Noua generatie a modelului Range Rover Evoque e pregatita sa-si faca debutul vineri seara, insa, inaintea dezvaluirii oficiale, constructorul britanic a prezentat un ultim teaser cu SUV-ul de lux.

Cea de-a doua generatie Evoque va fi prezentata in cadrul unui eveniment la Londra, modelul entry-level din gama Range Rover fiind actualizat la 8 ani de la prima aparitie.

Cum vanzarile primei generatii au intrecut chiar asteptarile, aparitia noii generatii e asteptata cu nerabdare.

In ultima imagine de tip teaser, Evoque afiseaza o silueta familiara, urmand a pastra cel mai probabil profiul cross-coupe. Partea frontala va fi, cel mai probabil, inspirata de la noul Range Rover Velar.

La interior, Range Rover Evoque va beneficia de cea mai noua tehnologie, cu un sistem infotainment dual cu touchscreen, cu interfata InControl Pro care suporta atat Apple CarPlay, cat si Android Auto. De asemenea, ne asteptam la o cabina mai spatioasa datorita noii platforme Land Rover PTA, care va avea un ampatament mai lung decat cel curent de 2.660 mm. Noua platforma va incorpora inclusiv o optiune de alimentare electrica.

In ceea ce priveste motoarele conventionale, Range Rover 2019 va dispune de unitatea Ingenium de 2.0 litri, cu versiuni pe benzina si diesel si puteri cuprinse intre 177 si 297 de cai putere. Motorizarile vor fi conectate la o cutie automata cu 9 trepte, iar sistem All-Wheel Drive va fi si el oferit.

Revenind la o versiune hibrida, aceasta si-ar putea face debutul intr-o etapa ulterioara, cu motorul pe benzina de 1.5 litri si un sistem hibrid usor de 48V.

Range Rover Evoque va veni intr-o versiune cu 5 usi, insa nu avem informatii despre o posibila versiune in 3 usi. Cum nici despre o versiune Evoque Convertible.

Volvo XC60, Mercedes-Benz GLC si BMW X3 se numara printre rivalii viitorului Range Rover Evoque.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.