Noul Seat Terraco pare a fi unul dintre cele mai sportive SUV-uri de pe piata.
Grupul Volkswagen se afla in mijlocul unui atac al SUV-urilor, deoarece numeroase marci isi extind portofoliul de masini mari pentru a satisface o cerere neincetata pentru acest tip de vehicule. SEAT nu este o exceptie, dupa ce a lansat compactul Ateca in 2016, subcompactul Arona in 2017 si pregatindu-se sa lanseze Tarraco in lunile urmatoare. SUV-ul cu sapte locuri a infiintat o tabara la Nürburgring, unde in prezent se afla in curs de testare.

In esenta, versiunea SEAT a lui Skoda Kodiaq, cel mai mare SUV care a purtat insigna SEAT, a fost scursa in intregime, astfel incat camuflajul prezent pe acest prototip este putin inutil. Nu numai ca a fost dezvaluit exteriorul, dar si imaginile cabinei au aparut si pe internet datorita fisierelor extrase din sistemul infotainment.

Ce nu are Tarraco celelalte SUV-uri cu sapte locuri? Un design mai interesant in comparatie cu varul sau ceh datorita unei caroseri mai ascutita, la fel ca Ibiza si Leon, arata un pic mai sportiv decat Polo si Golf.

Noul Seat Terraco surprins in teste 2019-seat-tarraco-spy-photo-1Un alt membru al familiei MQB, SUV-ul va fi propulsat de cateva motoare pe benzina (1.5 si 2.0 TSI) si motorul familiar 2.0 TDI. Acestea vor fi conectate intr-o configuratie standard cu roti fata, dar nivelele mai scumpe vor veni cu tractiune integrala, asa cum v-ati astepta de la un SUV mare.

In continuare, modelul hibrid se va alatura liniei, la fel ca si Kodiaq, care va fi electrificata la un moment dat anul viitor. Nici un cuvant despre o versiune Cupra in acest moment, dar nu vom fi prea surprinsi daca se va intampla in cele din urma.

Noul Seat Terraco surprins in teste 2019-seat-tarraco-spy-photo-4SEAT a pregatit deja Tarraco si a promis sa dezvaluie modelul pregatit pentru productie pana la sfarsitul anului. Salonul Auto de la Paris pare a fi un loc potrivit pentru a gazdui premiera mondiala, astfel incat cel mai bun scenariu in ceea ce priveste debutul online este septembrie.

Noul Seat Terraco surprins in teste 2019-seat-tarraco-spy-photo-3Noul Seat Terraco surprins in teste 2019-seat-tarraco-spy-photo-2Noul Seat Terraco surprins in teste 2019-seat-tarraco-spy-photo-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.