Veti fi surprins sa auziti ca nu este prima data cand Nissan a montat crossover-ul funky cu senile. De la un pick-up Suzuki Jimny la o masina de curse Toyota Supra, se pare ca viitorul Tokyo Auto Salon 2019 va avea ceva pentru toata lumea. Nissan participa la eveniment, nu doar pentru a arata noul GT-R JDM dezvoltat cu jucatorul de tenis Naomi Osaka, ci si pentru aceasta creatie salbatica. Se numeste Juke Personalization Adventure Concept si ia forma unui crossover incordat cu senile in loc de roti.

Se pare ca Nissan are o slabiciune pentru a-si monta masinile cu senile, deoarece nu este prima data cand au decis sa construiasca un snowmobile neconventional. Incepand cu luna februarie, modelul 370ZKi a fost dezvaluit cu o suspensie ridicata pentru a face loc senilelor montate pe puntea spate si schiuri in fata. Daca ne intoarcem in timp, Juke Nismo RS de la inceputul anului 2015 avea senile pe fata si spate.

Acest nou snowmobil de tip Juke este chiar mai nebun decat predecesorul sau, deoarece a fost echipat cu overfendere scandaloase si un roofrack care incorporeaza un LED Bar. Nissan a aplicat niste accente de verde neon stralucitor, deoarece fara ele conceptul nu ar fi fost destul de sclipitor …

Nissan Juke Snowmobile si alte exclusivitati se indreapta spre Salonul Auto Tokyo nissan-x-trail-naomi-osaka-conceptDe asemenea, la Salonul Auto de la Tokyo, va exista un X-Trail special, care va servi ca o alta legatura intre Nissan si tenismenul de 21 de ani si castigatorul al Grand Slam, pe care l-am mentionat mai devreme. Naomi Osaka este un ambasador oficial al marcii Nissan si aceasta versiune unica a SUV-ului de dimensiuni medii adopta un finisaj de culoare alb-negru in doua tonuri, precum si faruri si stopuri fumurii.

Aceste vehicule personalizate sunt doar varful aisbergului, deoarece Nissan are o multitudine de masini de show pregatite pentru Salonul Auto de la Tokyo, inclusiv masina acestora Formula E, Leach Nismo RC si GT-R din campionatul Super GT. Exista chiar si un minivan sportiv Serena Nismo care se alatura versiunilor personalizate ale Note, X-Trail si Leaf.

Sursa: Nissan

Nissan Juke Snowmobile si alte exclusivitati se indreapta spre Salonul Auto Tokyo nissan-at-the-tokyo-auto-salon-2019

Nissan Juke Snowmobile si alte exclusivitati se indreapta spre Salonul Auto Tokyo nissan-at-the-tokyo-auto-salon-2019-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.