Dupa ce s-au scurs imagini online cu Kia Telluride la inceputul acestei saptamani, Kia a decis ca este timpul faca oficial debutul public al SUV-ului. Si nu este doar o lansare obisnuita a masinii; vehiculul cu opt locuri este piesa de rezistenta lui Brandon Maxwell la New York Fashion Week. Daca credeti ca un spectacol de moda nu este un loc pentru o lansare de masina de acest gen, atunci va inselati. Cu un vehicul de aceasta dimensiune, este nevoie de un debut la fel de urias si credem ca Kia este pe drumul cel bun.

Telluride, in forma sa personalizata, este inspirat din colectia Maxwell Summer-Summer 2019 cu tematica texana, Lone Star fiind orasul natal al designerului. Cu toate acestea, Telluride este personalizat ca si cum a fost facut pentru Occidentul Salbatic.

Kia Telluride 2020 isi face debutul la saptamana modei din NY 2020-kia-telluride-in-new-york-fashion-week
Insertiile din lemn natural, piele cu cusuturi duble inspirata dintr-o sa – acestea sunt cateva dintre numeroasele detalii care induc ‘aerul’ de Texasul in interiorul celui mai mare model Kia. Detaliile din piele gasite pe panoul de bord, panourile usii si manere se reflecta pe oglinzile retrovizoare si pe manerele usilor, care continua pana in zona de incarcare.

In timp tema rustica domina cabina, exteriorul unic al acestui Telluride este la fel de functional, asa cum este si estetic. In afara de barele de protectie personalizate si scuturi, de asemenea, are un troliu ascuns, un snorkel pentru traversarea raurilor si un set de anvelope off road Burly 265 / 50R-20. Un portbagaj de plafon personalizat din aluminiu si din lemn, cu curea de piele ce serveste drept atingere finala. Cu toate acestea, roata de rezerva montata pe luneta este un pic iesita din comun, dar deoarece aceasta este doar o masina de prezentare, ne putem obisnui cu ea.

Sub ‘hainele’ demne de vestul salbatic, Telluride vine intr-o culoare verde profunda care reflecta cumva conceptul care a debutat acum doi ani. Ceea ce s-a schimbat insa, asa cum a fost si confirmat de fotografiile scurse si de spioni, este partea frontala, care are o grila mai masiva si o configuratie verticala a farurilor. Stopurile sunt, de asemenea, diferite, deoarece acestea sunt mai groase si mai scurte in versiunea aproape de productie a SUV-ului de dimensiuni mari.

Kia Telluride 2020 isi face debutul la saptamana modei din NY 2020-kia-telluride-in-new-york-fashion-week-2Telluride 2020 va fi asamblata in fabricile de la Marque din Georgia si este programata sa ajunga in reprezentante la inceputul anului 2019. Kia nu a inclus detalii despre motorul SUV-ului in timpul Fashion Week, dar compania a mentionat ca modelul de productie va avea intr-adevar un V6 sub capota.

Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.