Steaua cu trei capete a renuntat oficial la „Project” pentru numele vehiculului.
Hypercar-ul Mercedes AMG nu mai este doar un proiect, deoarece mult-asteptatul automobil sport hibrid va purta pur si simplu numele „One”. Vestea vine ca un mic soc, dat fiind faptul ca noul nume al automobilului a fost raportat mai devreme. Acum, insa, Mercedes-AMG recunoaste oficial schimbarea numelui.

Alaturi de noua denumire, Mercedes-AMG ofera, de asemenea, mai multe informatii despre capacitatile aerodinamice ale lui One, care include un eleron spate in doua trepte, cu mai multe piese concepute pentru a maximiza forta de apasare a masinii in modul race.

Cu o viteza maxima asteptata de peste 351 km/h, One se bazeaza pe un turbocompresor V6 de 1.6 litri si patru motoare electrice pentru a produce un total de peste 1.000 de cai putere (746 kilowati). Motorul alimentat cu benzina se spune ca se va tura la nu mai putin de 11000 rpm si va trebui sa fie reconstruit la fiecare 50.000 kilometri.

In plus, Mercedes a anuntat ca cei care sunt suficient de norocosi sa puna mana pe unul, vor putea urmari progresul dezvoltarii vehiculului datorita unui nou showroom mobil situat in München. Numit „The Future of Driving Performance”, remorca construita la comanda ofera viitorilor proprietari o sansa sa stea in cockpit-ul autovehiculului si sa experimenteze diverse accesorii optionale. Mercedes-AMG extinde experienta echipand showroom-ul mobil cu un café bar si lounge.

Ne asteptam ca si mai multe informatii despre Mercedes-AMG One sa fie anuntate la salonul auto de la Paris de saptamana viitoare. Indiferent de ceea ce aflam in continuare, nimic nu schimba faptul ca au fost revendicate deja toate cele 275 de automobile Mercedes-AMG destinate productiei.

Hypercar-ul Mercedes-AMG a fost numit oficial "One" mercedes-amg-oneHypercar-ul Mercedes-AMG a fost numit oficial "One" mercedes-amg-one-6Hypercar-ul Mercedes-AMG a fost numit oficial "One" mercedes-amg-one-4Hypercar-ul Mercedes-AMG a fost numit oficial "One" mercedes-amg-one-3Hypercar-ul Mercedes-AMG a fost numit oficial "One" mercedes-amg-one-2Hypercar-ul Mercedes-AMG a fost numit oficial "One" mercedes-amg-one-1Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.