iPhone®-Integration im Mercedes-Benz Lkw mit Apple CarPlay™ ; iPhone® integration in Mercedes-Benz truck with Apple CarPlay™;

Speram ca actualizarile vor remedia bug-urile in curand.
Utilizatorii Apple iOS, care sunt, de asemenea, utilizatori ai Google Maps sau Waze in timpul conducerii, au fost bucurosi la inceputul acestei luni cand: aplicatiile de navigatie sunt acum utilizabile in Apple CarPlay cu upgrade-ul software-ului la iOS 12. Aceasta inseamna ca nu mai depindeti de Apple Maps si cu siguranta nu mai necesita sa iesi din CarPlay ori de cate ori ai nevoie de indrumare din Google Maps sau Waze. Aceast lucru este cu siguranta o usurare.

Cu toate acestea, The Verge raporteaza ca integrarea acestor aplicatii nu este la fel de fluida cum ne-am dori sa fie.

Potrivit revistei de tehnologie, care a realizat un review propriu a noii integrari, folosirea Google Maps si Waze in CarPlay nu este la fel de fluida ca utilizarea aplicatiei Apple Maps. In timp ce Google Maps si Waze au fiecare propriile lor avantaje, integrarea nu este perfecta si uneori este inceata, mai ales in versiunea aftermarket a CarPlay.

Google Maps si Waze nu ruleaza fluid in Apple CarPlay daimler-apple-carplay-for-trucks-2

Exista multe motive pentru acest lucru. De exemplu, restrictiile aplicate de Apple atunci cand vine vorba de aplicatii de la terti limiteaza caracteristicile, comenzile si aspectul – da, aspectul, deoarece restrictiile CarPlay au transformat Google Maps si Waze foarte similare ca Apple Maps cand vine vorba de aspect. In plus, lui Siri nu i se permite sa mearga atat in Google Maps, cat si in Waze, deci daca doriti ca Siri sa va dea indicatii prin ambele aplicatii, nu va fi capabil sa faca asta. Google Maps si Waze au propriul sistem de control vocal, dar va trebui sa le accesati atingand ecranul, ceea ce se bate cap in cap cu scopul controlului vocal.

Waze are mai multe probleme atunci cand este folosit in CarPlay. Solicitarile automate pentru locurile pe care le frecventati au disparut, in timp ce vizualizarea hartii nu va indica daca depasiti limita de viteza stabilita in zona in care va aflati – ambele fiind caracteristici incontestabil de utile ale Waze.

Speram ca aceste bug-uri trebuie sa fie (si ar trebui sa fie) fixate la urmatoarea actualizare iOS.

Google Maps si Waze nu ruleaza fluid in Apple CarPlay daimler-apple-carplay-for-trucks-1

Google Maps si Waze nu ruleaza fluid in Apple CarPlay daimler-apple-carplay-for-trucks

Sursa: The Verge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.