James May a acodat un interviu amuzant, dar, totodata, interesant pentru DriveTribe, o platforma online infiintata impreuna cu Richard Hammond si Jeremy Clarkson.

Fostul prezentator prezentator Top Gear spune ca ar alege fara ezitari masina pe care s-o conduca pentru tot restul vietii. BMW 320i e masina care raspunde tuturor cerintelor lui James May.

„E eleganta si cu bun gust. Are destula putere si e confortabila. E foarte bine facuta. Are destul de multe dotari si nu e scumpa. E genul de masina pe care o cumperi daca te-ai duce la un supermarket si cineva ti-ar spune: „Daca tot esti iesit, imi cumperi si mie o masina”, a spus James May.

In garajul lui James May regasim insa o adevarata colectie de masini. De-a lungul timpului a cumparat mai tot, de la Fiat Panda pana la Ferrari 458 Speciale.

Prima lui masina a fost un Vauxhall Cavalier 1978 la mana a doua. Prima masina noua cumparata de la un dealer a fost a doua generatie a lui Porsche Boxster S.

1972 Rolls-Royce Corniche, Ferrari 308, Alfa Romeo 164 si BMW i3 sunt alte vehicule aflate in posesia carismaticului prezentator britanic.

Uraste diesel-urile

In cadrul aceluiasi interviu, care a avut loc intr-o frizerie, May a dezvaluit ca uraste masinile diesel.

Nou lansata Toyota Supre l-a impresionat, la fel cum a facut-o si Alpine A110. De altfel, numeste coupe-ul francez drept cel mai bun pe care l-a condus in 2018. In consecinta, a si cumparat unul! Suzuki Swift a capatat titlul de „masina normala favorita”.

James May are 56 de ani si a prezentat Top Gear alaturi de Jeremy Clarkson si Richard Hammond din 2003 pana in 2015.

Interviul complet oferit de James May pentru DriveTribe:

Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.