Ducati MIG-RR

Cadou de la Ducati pentru pasionatii de aventuri off-road pe doua roti. Este vorba despre MIG-RR, un mountain-bike premium gandit pentru enduro.

Este vorba despre o bicicleta electrica prezentata la EICMA 2018, care este deja disponibila pentru comenzi. Un model la care au participat colaboratori de marca. Lista incepe cu Thok Ebikes, companie italiana specializata in biciclete cu pedalare asistata. Proiectul este menit sa va ofere experiente foarte bune gratie suspensiei de 170 mm pe fata si 160 mm pe spate. Shimano pune la dispozitie motorul Shimano Steps cu baterie de 504 Wh si franele Saint, cu disc. Rotile sunt Mavic, de 29×30 pe fata, respectiv 27,5X35 pe spate. In fine, Renthal a propus ghidonul din fibra de carbon.

Cadou de la Ducati: MIG-RR, un mountain-bike electric ducati-mig-rr-05-1548734283Cromatica a fost realizata in colaborare cu D-Perf. Pentru cei mai putin familiarizati, vorbim despre compania lui Aldo Druidi. Da, cel care are la activ designul castilor multor piloti de top, intre care si Valentino Rossi.

Cadou de la Ducati: MIG-RR, un mountain-bike electric Ducati-e-bike-MIG-RR-1024x576In ceea ce priveste pretul, nu vorbim despre o bagatela. Pentru ca Ducati cere 6.250 de euro pentru un exemplar. Tinand insa cont de succesul de care s-a bucurat bicicleta la momentul lansarii, nu este exclus sa avem surprize. Placute, pentru constructor, din punctul de vedere al cifrelor de vanzari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.