Exista un nou model entry-level Mercedes-Benz G-Class, care vine echipat un motor turbo diesel. Salutati noul G350d. Acest G Class cu motor diesel nu va calatori in strainatate, lasand cumparatorii americani cu modelul ‘entry-level’ de 416 de cai (310 kilowati) G 550.

Vedeta principala este, evident, noul motor, care este un motor de 3,0 litri in linie care genereaza 286 CP (210 kW) cu ajutorul unui turbocompresor. Mai important, acesta ofera un cuplu de cuplu de 600 Nm de la 1.200 RPM la 3.200 RPM, ceea ce este aproape la fel de mult ca si in cazul lui G 550 biturbo V8. Mercedes spune ca e de ajuns pentru a trimit G350 d pana la 100 km / h in 7,4 secunde. Viteza maxima este listata la 199 km / h.

In cazul in care motorul suna familiar, aceasta se datoreaza faptului ca acelasi motor a debutat anul trecut pe clasa S facelift. Inconjurat de caroseria voluminoasa a clasei G, motorul are mai mult de infruntat in ceea ce priveste greutatea si aerodinamica, dar Mercedes declara ca motorul turbo aduce in continuare o economie combinata de 9,8 pana la 9,6 litri la 100 de kilometri.

2019 ne aduce un motor diesel pe Mercedes G Class 2019-mercedes-benz-g-350-dRestul pachetului este destul de mult de G-Class standard. Asta se traduce prin cutia automata cu noua rapoarte care isi face simtita prezenta impreuna cu interiorul suav si cockpit-ul digital care a debutat cu noul model la inceputul acestui an. Mercedes spune ca modelul G 350 d are mai multe dotari standard decat modelul din generatia anterioara, inclusiv materiale de nivel superior si mai multe optiuni personalizate disponibile pentru cumparatori.

Preturile nu sunt disponibile, dar comenzile pentru modelul G 350 d vor fi deschise in ianuarie. Vehiculele de productie sunt planificate pentru a ajunge la dealeri in primavara.

2019 ne aduce un motor diesel pe Mercedes G Class noul-mercedes-g-class-diesel2019 ne aduce un motor diesel pe Mercedes G Class hhh

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.