De 20 de ani, datorita BMW ConnectedDrive, BMW Group a fost lider al conectivitatii inteligente. Clientii si cerintele lor de mobilitate – in automobil si dincolo de acesta – au fost in centrul a tot ceea ce compania si-a propus sa realizeze. Numeroasele puncte de contact (touchpoints) disponibile acum si capacitatea de utilizare a serviciilor pretutindeni au fost factorii-cheie in crearea unei experiente digitale 360 pentru client si apropierea si mai mult a conducatorilor si a automobilelor lor.

20 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90303578_highRes_bmw-connecteddrive-0

De 20 de ani, datorita BMW ConnectedDrive, BMW Group a fost lider al conectivitatii inteligente. Clientii si cerintele lor de mobilitate – in automobil si dincolo de acesta – au fost in centrul a tot ceea ce compania si-a propus sa realizeze. Era in 1998 cand pachetul BMW Assist a fost introdus sub denumirea de produs „BMW Telematics”. Primul card SIM integrat cu care a fost echipat un BMW a urmat in 2004, iar in 2014 au devenit posibile rezervarea si plata serviciilor online din confortul automobilului prin accesarea BMW ConnectedDrive Store. Iar cele mai recente solutii ale companiei, precum conceptul digital atotcuprinzator cuprins de BMW Connected, continua sa prezinte dezvoltarile actuale ale conectivitatii. De exemplu, cu incepere din 2016, clientii au putut sa-si conecteze perfect smartphone-urile la automobil prin intermediul conexiunii cu Open Mobility Cloud. Numeroasele puncte de contact (touchpoints) disponibile acum si capacitatea de utilizare a serviciilor pretutindeni au fost factorii-cheie in crearea unei experiente digitale 360o pentru client si apropierea si mai mult a conducatorilor si a automobilelor lor.

20 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90303643_highRes_bmw-control-display-Puncte de atractie si premii
Prima incursiune majora in viitorul conectat a avut loc in 1998 cu „BMW Telematics” si introducerea pachetului BMW Assist ce cuprinde serviciile Concierge, precum si serviciul de informatii de trafic actualizate si Intelligent Emergency Call (apel inteligent de urgenta). In acel moment, telefonul clientului era inca folosit pentru stabilirea conexiunii online. In 2004, cardul SIM a fost incorporat in automobil, permitand clientilor sa acceseze stiri, servicii meteo si functii de birou in timp ce se deplaseaza – totul prin BMW Online. Patru ani mai tarziu, un browser web a fost introdus la noul BMW Seria 7, urmat de lansarea ConnectedDrive Store in 2014, care a permis clientilor sa rezerve si sa plateasca pentru servicii – precum informatii in timp real despre trafic si produse Online Entertainment – direct din automobil.

In prezent, BMW ConnectedDrive este disponibil in 45 de tari si acum sunt peste 10 milioane de automobile BMW conectate pe soselele lumii. Numai in ultimii zece ani, eforturile continue ale BMW Group in promovarea conectivitatii digitale prin BMW ConnectedDrive au fost recompensate cu 37 de premii nationale si internationale. Aceste date subliniaza pozitia internationala a BMW Group ca pionier in domeniul dezvoltarii digitale.

Puncte de reper din prezent si viitor
Indeplinirea cerintelor pentru o mobilitate inteligenta si conectata prin intermediul tehnologiilor sale BMW ConnectedDrive si BMW Connected reprezinta nu numai un obiectiv viitor pentru BMW Group, ci si un obiectiv foarte real al prezentului. BMW Connected are deja peste 2,3 milioane de utilizatori in intreaga lume. Serviciile digitale raspund cerintelor de mobilitate din prezent si redefinesc in mod constant conceptul de mobilitate intr-un mod care aduce beneficii clientilor.

2018 este un an important pentru viitorul conectivitatii. Noua functie Remote Software Upgrade (actualizare a software-ului de la distanta) va permite automobilelor sa fie livrate automat cu cel mai recent software „over the air”, la fel ca in cazul smartphone-urilor. De asemenea, iunie va marca integrarea completa in automobil a asistentului cu control vocal Alexa – inclusiv accesul la peste 30.000 de skilluri Alexa -, ceea ce permite clientilor sa il foloseasca in automobil la fel de intuitiv ca acasa. Un alt punct de atractie vine sub forma Digital Key, care utilizeaza smartphone-ul clientului ca mijloc unic de a bloca si de a debloca automobilul si de a-l porni. Pe langa eliminarea necesitatii unei chei conventionale pentru automobil, aceasta va deschide si calea pentru o noua forma de car-sharing privat, deoarece Digital Key poate fi impartita cu prietenii si familia prin intermediul BMW Connected. Apoi este noul sistem de operare BMW 7.0. Acest sistem de afisare si operare de ultima generatie, care este introdus in modelele de serie din acest an, raspunde digital – si chiar mai indeaproape ca niciodata – cerintelor individuale ale conducatorului.

BMW sarbatoreste 20 de ani cu reduceri de preturi pentru serviciile digitale
Serviciile digitale BMW au oferit clientilor o flexibilitate fara precedent atunci cand vine vorba de integrarea noilor functii in propriul BMW fie de acasa, fie cu usurinta pe drum. Pentru a sarbatori aceasta realizare, toate serviciile – inclusiv informatii privind traficul in timp real, Concierge Services si Remote Services – sunt disponibile cu o reducere de 20% incepand cu data de 8 mai.

Accesati aici BMW ConnectedDrive Store si pachetul 20 Years Special.

Impreuna cu condusul automat, extinderea continua a conectivitatii pe masura ce ne apropiem de viitorul digital si fara emisii este unul dintre domeniile centrale de activitate in care BMW Group conduce transformarea sectorului mobilitatii ca parte a strategiei sale NUMBER ONE > NEXT.

20 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90284984_highRes_bmw-connected-integr20 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90303759_highRes_bmw-connecteddrive-n20 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90303643_highRes_bmw-control-display-20 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90303641_highRes_ipod-connection-mini20 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90303642_highRes_bmw-assist-05-1820 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90268590_highRes_bmw-connected-send-m20 de ani in avangarda: BMW ConnectedDrive P90268582_highRes_bmw-connected-remote

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.