Ești interesat să afli cum se instalează Praguri Laterale Gladio Play Xtreme pe Dacia Duster 2018+, Best Ride îți pune la dispoziție instrucțiuni complete cu privire la montaj, pentru ca tu sau mecanicul tău sa urmezi pașii potriviți.

Usor de montat

Montajul pragurilor este foarte facil intrucat kit-ul dispune de instructiuni de montaj si piesele necesare instalarii, astfel nefiind cazul de modificari suplimentare a autovehicului, pragurile se monteaza pe punctele sau prinderile deja existente pe sasiul / caroseria vehiculului dumneavoastra.

Protectie

Pragurile laterale ofera protectie usilor si panourilor laterale impotriva pietricelelor rezidurilor de asfalt si chiar a usilor masinilor din locurile de parcare inguste. Lucru cu atat mai important pe drumurile de pamant/macadam sau nepavate. Ori de pietrele de mari dimensiuni si bolovanii “desteleniti” de roti atunci cand acestea sunt de dimensiuni mai mari.

In plus pragurile sunt prevazute cu tehnologie antiderapare menite sa creasca aderenta, te pot scuti de accidente in cazul in care pe talpa incaltarilor este noroi zapada ulei etc. De asemenea poti sa-ti protejezi mocheta si covorasele din interior.

Video Montaj: Praguri Laterale Play Xtreme Gladio pe Dacia Duster

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.