Cum se instaleaza Praguri Laterale ARP pe Skoda Yeti

0

Esti interesat sa afli cum se instaleaza Praguri Laterale ARP pe Skoda Yeti. Best Ride iti pune la dispozitie video cu instructiuni complete cu privire la montaj, pentru ca tu sau mecanicul tau sa urmezi pasii potriviti.

Protectie

Pragurile laterale ofera protectie usilor si panourilor laterale impotriva pietricelelor rezidurilor de asfalt si chiar a usilor masinilor din locurile de parcare inguste. Lucru cu atat mai important pe drumurile de pamant/macadam sau nepavate. Ori de pietrele de mari dimensiuni si bolovanii “desteleniti” de roti atunci cand acestea sunt de dimensiuni mai mari.

In plus pragurile sunt prevazute cu tehnologie antiderapare menite sa creasca aderenta, te pot scuti de accidente in cazul in care pe talpa incaltarilor este noroi zapada ulei etc. De asemenea poti sa-ti protejezi mocheta si covorasele din interior.

Rezistenta

Pragurile laterale sunt confectionate din duraluminiu, facandu-le extrem de rezistente si durabile in timp avand capacitatea de a sustine o greautate mare, fiind proiectate pentru a sustine 200kg. Fabricate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie (CNC – taiere cu laser) si a suportilor confectionati din otel cu grosime de 5mm vopsiti electrostatic pentru rezistenta la coroziune special conceputi pentru Skoda Yeti [10-13] pragurile laterale ARP sunt alegerea perfecta pentru o investitie de durata.

Video montaj: Praguri Laterale ARP pe Skoda Yeti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.