WRC 2019 Ogier Mexic

WRC 2019 a ajuns la runda cu numarul trei, Raliul Mexicului. Iar victoria i-a revenit lui Ogier, care s-a impus pentru a cincea oara in aceasta competitie.

Fiind vorba despre un raliu pe macadam, primii piloti la startul probelor mexicane au fost dezavantajati, avand rolul de a curata traseul de stratul de praf de deasupra. Clasice au fost problemele induse de altitudine, insa, altfel, numarul penelor parca a crescut.

Ogier, start in forta in Raliul Mexicului

Ogier, al treilea la start, a mers cel mai bine dintre pilotii fruntasi. A profitat si de problemele celor care i-au pus la indoiala suprematia. Consecinta, a terminat ziua pe locul intai. Pe care avea sa o mentina cu noroc.

Pe prima speciala de sambata a facut pana. Mai avea mult de parcurs pana la finis, insa abandonul lui Lappi a dus la blocarea traseului. Speciala a fost anulata si campionul lumii a ramas in cursa pentru victorie.

Victorie lejera

Ogier s-a desprins de Meeke si Evans, primul pierzand timp pretios pe PS10. O proba pe care a parcurs-o vreme buna pe pana. Iar apoi si-a conservat avantajul, bifand si punctajul maxim in Power Stage. Astfel ca a plecat din Mexic cu maximum de puncte.

Tanak a minimizat pierderile. A terminat pe doi si ramane liderul ierarhiei generale, la 4 puncte de Ogier si 10 de Neuville. Belgianul a incheiat competitia pe patru, fiind devansat si de Evans. A terminat insa macar inaintea lui Meeke. Pe sase s-a clasat Benito Guerra jr, cel care si-a adjudecat victoria in WRC2.

WRC 2019- Raliul Mexicului: Ogier castiga, Tanak ramane lider clasament-Mexic

WRC 2019- Raliul Mexicului: Ogier castiga, Tanak ramane lider clasament-piloti

WRC 2019- Raliul Mexicului: Ogier castiga, Tanak ramane lider clasament-constructori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.