Beetle spune adio la finele acestui an, dupa sapte decenii de istorie. Legendarul model al lui Volkswagen ramane insa o atractie pentru iubitorii de masini. Iar acestia pot sa-l transforme inclusiv intr-un pick-up.

Smyth Performance a inceput sa lucreze la acest proiect la inceputul anului. Iar acesta s-a bucurat de o audienta deosebita pe retelele de sociaizare. Fanii modelului, dar si simplii iubitori ai segmentului pick-up au urmarit cu interes fiecare etapa bigata de Mark Smith. Ca si filmul pe care acesta l-a postat pe YouTube.

Kit-ul Beetle pick-up deja un best-seller

Smyth Performance a anuntat saptamana trecuta ca pune in vanzare kit-ul. Pretul anuntat este de 2.990 de dolari. Si, potrivit oficialilor companiei, acesta s-a bucurat de un succes deosebit, fiind inregistrate deja mai bine de 100 de comenzi. „Este deja un best-seller”, spune Mark Smith. Si, trebuie spus, Smyth Performance ofera o multime de astfel de kit-uri. Iar cel mai scump este cel pentru un model Dodge Charger produs intre 2005-2010. Car costa 3.590 de dolari.

In pretul de 2.990 de dolari pentru kit-ul pick-up-ului Beetle nu este inclusa instalarea. Insa, trebuie spus, Smyth Performance pune la dispozitie un tutorial pentru acest proces. Si, conform companiei, potrivit feedback-ului primit de la cei care au achizitionat kit-ul, chiar si la cele mai scumpe ateliere, costul a fost de cateva mii de dolari.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.