Fostul campion national de raliuri Valentin Porcisteanu a castigat prima etapa din Campionatul National de Slalom Paralel 2018, care s-a desfasurat in acest weekend la Sibiu.

Acesta a concurat pe Skoda Fabia R5, aceeasi cu care participa si in Campionatul National de Raliuri Dunlop, reusind sa se impuna categoric in clasamentul Open la etapei desfasurate pe unica pista de slalom paralel pe macadam din tara noastra.

A fost un prilej excelent pentru Porcisteanu sa isi testeze masina inaintea etapei a treia din CNRD, Raliul Aradului Kia, care va avea loc in perioada 25-26 mai.

Podiumul Open a fost completat de Danut Budai, pe un Ford Ka, acesta impunandu-se in schimb la Clasa 2, in timp ce al treilea s-a clasat un alt sportiv cu experienta majora din CNRD, Csongor Szabo.

Printre participanti s-au mai numarat piloti precum Raul Badiu, cel care in urma cu numai o saptamana facea tripla la Transilvania Rally, castigand Clasa 9, Cupa Suzuki si la 2 Roti Motrice, Norbert Maior, un pilot care a facut senzatie in startul CNRD 2018, si Mihai Plesa, fostul campion de la rally cross. in total, la start s-au prezentat 34 de piloti.

Rezultate

Clasa Juniori:
1. Mario Cristian Calugarita
2. Paul Popa
3. Alex Cazacu

Buggy:
1. Cristian Dunavatu
2. Vasile serban
3. Tiberiu Lambescu

Clasa 2:
1. Danut Budai
2. Cristi sugar
3. Mihai Plesa

Clasa 3:
1. Csongor Szabo
2. Raul Badiu
3. Paul Silaghi

Clasa 4:
1. Valentin Porcisteanu
2. Romeo Medan
3. Cristi Toader

Valentin Porcisteanu a castigat prima etapa de Slalom Paralel porcisteanu

Rezultatele sunt neoficiale pana la omologarea lor de catre Comisia de Competitii din cadrul FRAS, care se va reuni marti, 15 mai.

Urmatoarele etape din cadrul Campionatului National de Slalom Paralel:

Etapa II – Sibiu, 02.06.2018
Etapa III – Sibiu, 07.07.2018
Etapa IV – Sibiu, 15.09.2018
Etapa V – Sibiu, 20.10.2018

Sursa: Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.