Jeremy Clarkson a intocmit un top 5 al celor mai bune masini pe care le-a condus in 2018.

Prezentatorul The Grand Tour s-a aflat la volanul a 28 de masini lansate in ultimele 12 luni, iar cinci dintre acestea au primit multe laude din partea acestuia.

Lamborghini Huracan Performante

„Nu este doar rapida, e si interesanta. Este posibil sa faca sunetul unui univers in formare, iar capul tau sa poata fi fixat in tetiera, dar inca sa simti o suflare usoara pe firele de par de pe bratul tau”, a spus fostul prezentator Top Gear, care i-a acordat lui Lamborghini Huracan Performante titlul de „Masina Anului 2018” la premiile Sunday Times Motor.

Top 5 masini conduse de Jeremy Clarkson in 2018 Lamborghini-Huracan-Performante

Porsche 911 GT2 RS

Cei care-l cunosc pe Clarkson vor sti ca nu este chiar un fan Porsche 911. In consecința, realizezi ca modelul 911 GT2 RS este o masina fenomenala, atunci cand spune asta: „Am iubit-o cu adevarat. Tot ce tine de ea”.

Top 5 masini conduse de Jeremy Clarkson in 2018 porsche-911

Alpina B5

A face un Seria 5 mai bine decat BMW pare o sarcina imposibila, insa Clarkson considera că tunerul specializat Alpina a facut exact asta cu B5. Pe langă faptul ca este senzational de rapida, datorita unui motor V8 de 600 cai putere, B5 este, de asemenea, foarte confortabila si o bucurie de a o conduce. Clarkson a mers atat de departe incat a spus ca Alpina a fost „cu usurinta cea mai buna Serie din 5 pe care am condus”.

Top 5 masini conduse de Jeremy Clarkson in 2018 alpina-b5

Aston Martin Vantage

Clarkson a fost un mare fan al modelelor Vantage de la Aston Martin de-a lungul anilor, deci nu este deloc surprinzator ca este atat de interesat de cel nou. Ceea ce-a surprins insa e ca a declarat ca noul Vantage e cel mai bun model din gama curenta a lui Aston Martin.

Top 5 masini conduse de Jeremy Clarkson in 2018 aston-martin-vantage

Bentley Continental GT

Bentley Continental GT a devenit una dintre masinile favorite ale lui Jeremy Clarkson. Cel nou este atat de bun, incat recunoaste ca este intr-o „confuzie totala” atunci cand vine vorba de a alege care ii place cel mai mult dintre Bentley si Aston Martin DB11.

Top 5 masini conduse de Jeremy Clarkson in 2018 bentley-continental-gt

Sursa: The Sunday Times

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.