Titi Aur a castigat cea de-a doua etapa din cadrul Campionatului National de Super Rally, desfasurata la Craiova si la care au luat parte 36 de piloti.

In fata a peste 5.000 de spectatori, Titi Aur s-a imps atat in prima mansa de concurs, cat si in cea de-a doua.

De altfel, mansa a doua a inregistrat o singura parcurgere a traseului, atunci cand pilotul de la Cotnari Rally Team, revenit anul acesta in motorsport din postura de concurent, a fost cronometrat cu 03:20,981, cel mai bun timp al zilei.

Locul secund a fost ocupat de Mihai Leu, la bordul unui Ferrari 458. Acesta a incheiat mansa finala cu 03:24,232, in timp ce pe trei s-a clasat Dani Otil, care a concurat cu un Radical SR4 si a terminat concursul cu timpul de 03:28,056, anunta Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

Campionul national en-titre la raliuri, Bogdan Marisca (Ford Fiesta R5) a fost la 200 de miimi in spatele acestuia si a încheiat pe patru la general dupa ce in prima manșă reusise al doilea timp.

Titi Aur s-a impus si la Clasa 1, acolo unde a fost urmat de Bogdan Marisca si Marian Nica (Audi R8), in timp ce Mihai Leu a castigat la Clasa 4. Pe pozitiile 2 si 3 s-au clasat Dani Otil si Septimiu Marghitas (Seat Leon).

Robert Barabas (Fiat 126 Proto) s-a impus la 2A (2RM < 1600), in timp ce Catalin Cedric Ghigea (Alfa Romeo Alfeta) la 2B (2RM > 1600). La Monomarca victoria i-a apartinut lui Bogdan Vrabie (Suzuki Swift Sport).

Urmatoarea si ultima etapa din Super Rally e programata pe 27 octombrie, la Pitesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.