Tarraco, modelul SUV de la SEAT, beneficiaza de un plus in ceea ce priveste eficienta si atractivitatea incepand cu aceasta toamna. La Frankfurt urmeaza sa fie lansate doua noi variante. Una cu sistem de propulsie plug-in hibrid, in timp ce cea de-a doua este o sportiva FR. Ambele se vor comercializa incepand cu 2020.

Hibridul plug-in Tarraco este o demonstratie pentru strategia SEAT din domeniul electro-mobilitatii. Marca va include in portofoliu sase modele SEAT si CUPRA integral electrice sau plug-in hibride pana la inceputul anului 2021.

Versiunea plug-in hibrid: eficienta in stare pura

Proiectat si dezvoltat in fabrica din Martorell, SEAT Tarraco va fi produs la fabrica Wolfsburg (Germania). Sistemul de propulsie include motor pe benzina TSI de 1,4 litri si 110 kW, respectiv un motor electric de 85 kW. Se adauga un pachet de baterii cu litiu de 13 kWh. Acesta le ofera soferilor posibilitatea de a opta pentru mai multe moduri de conducere. Tarraco plug-in hibrid permite soferului sa conduca in regim pur-electric mai mult de 50 km.

Tehnologia permite ca SUV-ul – si SEAT – sa fie mai eficient fara a face sacrificii la capitolul dinamica sau confort. Puterea totala a sistemului de tractiune este de 245 CP (180kW)/400Nm. Tarraco PHEV atinge o viteza maxima de 217km/h, iar de la 0 la 100 km/h are nevoie de 7.4 secunde. Important, emisiile de CO2 vor fi de sub 50g/km raportat la testele WLTP.

Versiunea FR: Eleganta si sportivitate

Introducerea variantei FR pentru modelul Tarraco va creste si mai mult atractivitatea acestui SUV de dimensiuni mari. Si, evident, va oferi masinii un plus de sportivitate.

Designul exterior este unul imbunatatit, cu arcade mai mari pentru roti, spoiler sportiv in spate. In plus, sunt disponibile jante speciale din aliaj de 19 ”, cu optiunea pentru roti de 20”. Pe langa aceste modificari, grila din fata a versiunii FR incadreaza sigla SEAT, iar in spate, banda de iluminare care uneste farurile evidentiaza aspectul FR.

Exteriorul vopsit integral intr-o nuanta subliniaza senzatia de dinamism. Sigla Tarraco FR inscriptionata in relief, cu scris de mana, accentueaza sportivitatea modelului. O noua nuanta – Fura Gray – subliniaza modificarile aduse la exterior.

Optiuni suplimentare

In plus, ofera clientilor optiuni suplimentare in personalizarea automobilului. Tarraco a adus imbunatatari si la capitolul siguranta si usurinta in utilizare. Printre noile optiuni ale masinii se numara si Trailer Assist –aceasta face remorcarea considerabil mai usoara si reduce probabilitatea ca soferii sa intampine dificultati cand parcheaza.

In plus, cu optiunea Parking Heater permite incalzirea rapida a motorului si masinii in sezonul rece, Tarraco devine un model si mai practic.

Plus de confort la interior

Interiorul beneficiaza de dotari care sporesc confortul. Amintim un sistem de infotainment SEAT de ultima generatie, plus un nou sistem de navigatie cu ecran de 9.2 ”. Acestea au darul de a creste gradul de digitalizare al SUV-ului pentru a optimiza si integra feedback-ul primit de la sofer si a creste nivelul de conectivitate oferit pasagerilor.

Pasagerii din fata beneficiaza acum de scaune cu memorie (pe partea soferului). Soferul beneficiaza si de padele din aluminiu si un volan nou, sport, cu logo FR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.